20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PETAK, 03. novembar: Vagama nikad gora LJUBAVNA situacija, Blizancima sledi POSLOVNA ponuda!
19:15 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 31. oktobar: Ribama je LJUBAVNA SITUACIJA vrlo napeta, Blizanci, stižu vam LOŠE vesti
18:20 Horoskop Astrolozi OTKRIVAJU: Početkom NOVEMBRA ove znakove čeka VELIKI novčani OBRT, moguća POVIŠICA i promena POSLA
11:27 Horoskop Veliki KINESKI horoskop za mesec NOVEMBAR: Saznajte koga čeka FINANSIJSKA TEŠKA KRIZA, a ko će da doživi LJUBAVNI BRODOLOM
08:00 Horoskop Žene rođene u ova TRI horoskopska znaka su rođene za LUKSUZ: Njima je SUĐENO da se kupaju u PARAMA!
12:05 Horoskop Za par sati nam stiže POMRAČENJE SUNCA: Za ove znakove kreće KATAKLIZMA i pravo MUČENJE, ostaće BEZ NOVCA i izdaće ih LJUBAV
15:15 Horoskop Zvezde im NISU naklonjene: Ove horoskopske znakove CEO ŽIVOT prati LOŠA SREĆA, teško se "čupaju" iz TUGE i depresije
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za PETAK, 21. oktobar: Jarčevi, distancirajte se od potencijalnih SUKOBA, Vage, ovo definitivno nije vaš dan!
20:30 Horoskop Dnevni horoskop za SREDU 19. oktobar: Vagama preti HAOS na poslu , Blizancima slede emotivni momenti sa partnerom
22:30 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK 18. oktobar: Rakovi, situacija u vašoj kući VEOMA je napeta, Lavovi, partnerski odnosi nisu su veoma nestabilni
19:36 Horoskop Od DRUGE POLOVINE oktobra za njih počinje HOROR FILM: Ova tri znaka će se SUOČAVATI sa raznim životnim IZAZOVIMA, a evo kakav će biti ISHOD
22:08 Horoskop Najbolji otac se rađa u ovom znaku horoskopa: Da li ćete i vi poneti titulu tate za primer?
21:43 Porodica Najpopularnije žensko ime u Srbiji: Roditelji ga najčešće daju devojčicama poslednjih 10 godina!
21:16 Zdravlje Olga je potopila šaku badema u vodu preko noći: Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe
20:37 Lepota i Moda Kako da farba za kosu duže traje: Frizeri ne žele da ovo znate, jer ćete ređe ići kod njih!
20:10 Ispovesti „Udala sam se, ali ovo moj suprug ne zna o meni“: Žene su priznale koje tajne kriju od svojih muževa
19:43 Dom i saveti Pileća prsa su uvek suva kad ih spremite? Uz trik koji primenjuju kuvari, belo meso će biti sočno i meko!