20:45 Horoskop Ako vam je šef rođen u ovom znaku, bolje promenite posao: Od ova tri astro znaka bežite kao đavo od krsta
18:45 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 14. februar: Jarčevi, ne započinjite svađe, Ribe, drugi vam rade o glavi
14:29 Horoskop Četiri NAJGORE ljubavne ASTRO kombinacije: Ma koliko se trudili, veza im je osuđena na propast
16:45 Horoskop Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 13.februar: Lavovi, ne donosite važne odluke, Rakovi, bolje vam je da prespavate ovaj dan
21:31 Horoskop Proleće im donosi NOVAC i uspeh: Ova tri ZNAKA će konačno progledati, samo oni imaju razlog za slavlje
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za 11. februar, SUBOTU: Ribe, povedite računa o ishrani, Strelčevi nikada napetiji!
11:49 Horoskop Mart je njihov MESEC: Čeka ih ogroman preokret i uspeh, ovi horoskopski znakovi će konačno okrenuti leđa problemima
02:10 Horoskop LAVOVI, OVNOVI, BIKOVI spremite se da u feburaru upoznate LJUBAV SVOG ŽIVOTA! A ovim horoskopskim znakovima se ne piše dobro
18:26 Horoskop Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 9. februar: Ovnovi, očekuje vas POSLOVNI put, Jarčevi, danas nije vaš dan
10:00 Horoskop Astrološkinja Julija otkrila dva aspekta daju BOGATU udaju: Megan, Melanija i Kej ih imaju, bili su im suđeni MILIONERI
18:00 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 7. februar: Bikovi, okrenite se poslu i poslovnim aspektima, Rakovi, važno je da se rasteretite pored svojih prijatelja
22:08 Horoskop Najbolji otac se rađa u ovom znaku horoskopa: Da li ćete i vi poneti titulu tate za primer?
21:43 Porodica Najpopularnije žensko ime u Srbiji: Roditelji ga najčešće daju devojčicama poslednjih 10 godina!
21:16 Zdravlje Olga je potopila šaku badema u vodu preko noći: Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe
20:37 Lepota i Moda Kako da farba za kosu duže traje: Frizeri ne žele da ovo znate, jer ćete ređe ići kod njih!
20:10 Ispovesti „Udala sam se, ali ovo moj suprug ne zna o meni“: Žene su priznale koje tajne kriju od svojih muževa
19:43 Dom i saveti Pileća prsa su uvek suva kad ih spremite? Uz trik koji primenjuju kuvari, belo meso će biti sočno i meko!