11:54 Porodica Ovo su žene koje su najviše zaradile od razvoda: Na prvom mestu je Srpkinja sa 864 miliona, a na trećem Bosanka sa 175 miliona evra
09:00 Dom i saveti Privlači siromaštvo, a imate ga u torbi: Izbacite jednu stvar i preko noći će vaš novčanik biti pun
13:36 Dom i saveti Ako vam je novčanik ove boje, odmah ga bacite: Datum rođenja određuje koja nijansa će privući novac
20:10 Ispovesti Dečko mi je tražio 200.000 dinara i podigla sam kredit: Devojka iz Srbije nepromišljenim potezom učinila bogovski ugođaj svom momku i njegovoj bivšoj
08:31 Porodica On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet
10:35 Dom i saveti Posle ovoga zaboravite na NEKONTROLISANO trošenje NOVCA: Ovi saveti će vam napuniti novčanik
08:40 Horoskop Nikada ih neće mučiti finansijki problemi: Ovi horoskopski znakovi privlače novac kao magnet
10:29 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti na leto: Ogroman uspeh i nove poslovne prilike neće izostati
20:30 Ispovesti Žene joj plaćaju ogromnu sumu NOVCA kako bi proverile VERNOST partnera: Ishod je PORAŽAVAJUĆ jer skoro svi padnu "TEST"
18:30 Horoskop Ova TRI horoskopska znaka će biti pravi SREĆNICI u junu: Očekuju ih NOVE poslovne prilike i dosta iznenadnog NOVCA
21:03 Horoskop Ova tri znaka će se obogatiti do kraja 2023: Novčanik će im biti pun, konačno će moći da žive kako žele
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore