12:20 Horoskop Novac kuca na vratima: Pet horoskopskih znakova koji će se OBOGATITI u martu, iznenadna ŠANSA sledi!
08:00 Dom i saveti Ovaj PROIZVOD uklanja rđu sa svega: Prestanite da bacate nova, jedino REŠENJE već imate u kući!
21:30 Ispovesti Beskućnik našao ček od 10.000 evra i odmah ga vratio vlasnici: Odlučila je da mu se OVAKO oduži, priča koja je sve ostavila bez TEKSTA (VIDEO)
09:30 Dom i saveti Naši STARI su verovali u OVAJ način privlačenja NOVCA: Neka besparica postane prošlost, PARE će se slivati u vaš DŽEP!
19:00 Dom i saveti Na OVAJ način privucite NOVAC za samo 24 sata: Tehnika koja PROVERENO radi, samo obratite pažnju na sledeće PREPREKE!
20:00 Ispovesti Volim da izlazim u kafiće sa društvom, ali ne volim da plaćam: Imam sistem kako da mi to svaki dan pođe za rukom
19:00 Horoskop Ruski astrolog Pavel, tvrdi da će OVAJ znak imati najviše sreće u 2023. godini: Novca će biti na svakom koraku ali i SUDBINSKIH susreta!
08:35 Dom i saveti Ako NEMATE NOVCA, odbijate ga NEGATIVNOM ENERGIJOM: Evo kako da NAUČITE da ga PRIVUČETE i postanete BOGATAŠI
14:15 Porodica Na OVAJ način možete da uštedite i do 10.00 evra godišnje: Autorka trika nas UPOZORAVA na ZAMKE trošenja i tvrdi da jedino ovako možemo imati NOVAC!
11:55 Porodica "Moj novac je moj, a njegov je naš": Devojka izazvala lavinu NEGATIVNIH komentara posle ove rečenice, osuđuju je i zbog OVE stvari
21:30 Dom i saveti TRI stvari iz kuće NIKADA ne pozajmljujte: Na taj način će otići sreća i NOVAC iz vašeg doma
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore