09:55 Ispovesti Zbog "gomilice" spava mirno, a ima i druge da pogura do plate: Ispovest Srpkinje koja osrednje zarađuje, ali je spašava specijalan način štednje
15:48 Dom i saveti Ako ste rođeni u ovom znaku, blago vama: Astrolog otkrio ko će imati najviše para u januaru 2025.
10:29 Horoskop Leteće pare na sve strane, ova četiri znaka će se opariti do 4. januara: Početak godine je ključan za njih, kupaće se u novcu
12:50 Horoskop Za 4 znaka predodređene pare u 2025. godini, ali postoji jedna začkoljica: Astrolog Grim upozorio da jedna planeta kruži 19 godina, zato morate uhvatiti trenutak
10:31 Horoskop Prvi radni dan u decembru je ključan za 4 znaka Zodijaka: Krenuće im sve u životu, neće znati šta će sa parama
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
17:25 Horoskop Preti 7 dana besparice, rasporedite pametno novac: Period između Meseca u Biku i retrogradnog Merkura koban za 3 znaka Zodijaka
21:22 Horoskop Ovo su najsrećniji znaci horoskopa: Bogatstvo im je zagarantovano, samo je pitanje trenutka kada će se desiti
14:01 Horoskop Samo oni su sudbinski predodređeni za bogatstvo? 4 horoskopska znaka koji su lepak za pare, beda ih zaobilazi
17:25 Horoskop Jedan horoskopski znak neće znati šta će sa parama do kraja 2024. godine: I njih da univerzum pogleda jednom, kupaće se u novcu
12:26 Porodica Tri dana nakon smrti majke pronašao sam loto listić i poruku - "Ne zaboravi": Taj papirić mi je slomio srce!
11:57 Dom i saveti Doktor Nenadić ima idealnu formulu za mršavljenje: Ovaj napitak pijte svako jutro na prazan želudac, drastično ćete ubrzati sagorevanje sala
11:32 Poznati Posle ovoga je neće oprati ni Dunav ni Sava: Megan Markl se izblamirala pred celim svetom!
11:10 Porodica Meso za roštilj biće sočno i ukusno: Uz ovu marinadu napravićete najbolje ćevape i pljeskavice!
10:46 Ispovesti Marija (75) je izbacila decu iz kuće: „Nisu hteli sami da odu, pa sam ih tužila, ne mogu više da ih gledam!“
10:22 Dom i saveti Kako da gibanica bude vazdušasta: Pekari prelivaju pite ovom mešavinom, zato su uvek mekane