13:53 Ispovesti „Pravi muškarci poput mene zarađuju novac": Influenser razbesneo javnost, a ono što je rekao za žene je zaprepastilo sve
12:38 Horoskop Ova tri znaka će se obogatiti do kraja 2023: Novčanik će im biti pun, konačno će moći da žive kako žele
17:38 Poznati Kraljica Elizabeta je više novca ostavila princu Hariju nego Vilijamu: A evo i zbog čega
10:00 Porodica Uzela mi je sve pare! U ovoj zemlji žene upravljaju novcem, a evo šta dobijaju muškarci
21:01 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć tri namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
22:00 Dom i saveti Nije mala stvar: Obratite pažnju gde vam stoje 2 kuhinjska aparata, mogu dovesti do velikih problema!
09:58 Horoskop Novac će se krajem januara lepiti samo za ovaj znak: A od proleća ih čeka neviđeni uspeh
15:09 Horoskop TRI ZNAKA će ove zime plivati u PARAMA: Poznati astrolog otkriva kome će konačno krenuti NABOLJE
15:16 Horoskop Žene rođene u ova tri znaka su rođene za luksuz: Njima je suđeno da se kupaju u parama
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore