20:21 Ispovesti Radmila iz Nemačke došla na svadbu kod bratanice i obrukala se: Najveći strah postao je stvarnost, nije mogla da veruje šta joj se desilo
13:33 Horoskop Ova četiri znaka će do kraja 2024. godine bukvalno plivati u novcu: Imaćete ogromnu sreću na finansijskom planu, pare će vam padati sa neba
09:16 Horoskop Nedeljni novčani horoskop od 14. do 20. oktobra: Jedan znak nikako ne sme da pozajmljuje pare ove sedmice
20:46 Dom i saveti Svi ovo drže u novčaniku, a samo privlači bedu i siromaštvo: Ako želite da se novac lepi za vas, bacite ih u prvu kantu na koju naiđete
18:52 Ispovesti Mia se odrekla restorana i šopinga na godinu dana: Nećete verovati kako njen život sada izgleda, promena je šokantna
17:25 Horoskop Novac ih ne zaobilazi, ova 3 znaka definitvno imaju brdo sreće: Zgrnuće pare u oktobru, novac će se lepiti za njih
09:16 Horoskop Ovaj događaj donosi radost, uvećanje zarade, dobre prilike... Za jedan znak dolazi sreća koju nisu mogli ni da zamisle
10:49 Horoskop Od 9. oktobra tri znaka dobijaju mnogo para: Jedan obavezno da igra igre na sreću, a za drugi će se novac sam lepiti
10:51 Horoskop Mesečev trigon sa Saturnom odličan period za privlačenje para: Ako ova 3 horoskopska znaka iskoristite ovu energiju, obogatiće se
17:25 Horoskop Venera u Škorpiji imaće nesagledive efekte, pripremite se: 3 horoskopska znaka će se instant opariti, ali i odlepiti zbog ljubavi
11:27 Horoskop Konačno će se opariti ova 2 znaka i to krajem septembra: Nema više besparice, novac će se lepiti za vas
12:26 Porodica Tri dana nakon smrti majke pronašao sam loto listić i poruku - "Ne zaboravi": Taj papirić mi je slomio srce!
11:57 Dom i saveti Doktor Nenadić ima idealnu formulu za mršavljenje: Ovaj napitak pijte svako jutro na prazan želudac, drastično ćete ubrzati sagorevanje sala
11:32 Poznati Posle ovoga je neće oprati ni Dunav ni Sava: Megan Markl se izblamirala pred celim svetom!
11:10 Porodica Meso za roštilj biće sočno i ukusno: Uz ovu marinadu napravićete najbolje ćevape i pljeskavice!
10:46 Ispovesti Marija (75) je izbacila decu iz kuće: „Nisu hteli sami da odu, pa sam ih tužila, ne mogu više da ih gledam!“
10:22 Dom i saveti Kako da gibanica bude vazdušasta: Pekari prelivaju pite ovom mešavinom, zato su uvek mekane