12:07 Horoskop Ovim znakovima je suđeno da se obogate do kraja života: Kad-tad će plivati u parama, jednostavno novac ne može da ih izbegne
17:25 Horoskop Stižu pare brže nego što ste mislili, eto ih 19. marta: Samo jedan znak imaće sreće da oseti ovo obilje, "kupaće" se u kešu
10:00 Horoskop 3 horoskopska znaka će se obogatiti u drugoj polovini marta 2025: Stiže finansijski procvat, imaće para kao salate
11:04 Horoskop Upašće u dugove i kredite, od svih će pozajmljivati pare? Ovom znaku preti bankrot u 2025. godini?
15:08 Ispovesti Volim da izlazim u kafiće sa društvom, ali ne volim da plaćam: Imam sistem kako da mi to svaki dan pođe za rukom
17:26 Horoskop Sa početkom marta stiže potpuni životni obrt za 2 znaka Zodijaka: Doživeće neverovatnu sreću i obilje, plivaćete u parama
22:01 Horoskop Sutra ćete isplatiti sve dugove i kredite: 3. mart je sudbonosn za 2 horoskopska znaka, stižu novci, iznenadni priliv, obilje
12:09 Horoskop Pare im ležu na račun 24. februara: Ova četiri znaka konačno rešavaju sve svoje dugove i probleme, svi će im zavideti
08:28 Horoskop Vikend horoskop od 14. – 16. februara: Subota će proći mirno, ali nedelja donosi sudbonosne finansijske prilike, nemojte ovo zanemariti
09:36 Horoskop Svi su mislili da su to Jarčevi, ali ipak ne: Samo jedan horoskopski znak će imati neočekivani priliv novca u 2025. godini, nećete znati šta vas je snašlo
15:19 Horoskop Pre dva dana je Venera ušla u Ovna, pogodiće sve znakove Zodijaka: Evo šta će nas zadesiti?
12:26 Porodica Tri dana nakon smrti majke pronašao sam loto listić i poruku - "Ne zaboravi": Taj papirić mi je slomio srce!
11:57 Dom i saveti Doktor Nenadić ima idealnu formulu za mršavljenje: Ovaj napitak pijte svako jutro na prazan želudac, drastično ćete ubrzati sagorevanje sala
11:32 Poznati Posle ovoga je neće oprati ni Dunav ni Sava: Megan Markl se izblamirala pred celim svetom!
11:10 Porodica Meso za roštilj biće sočno i ukusno: Uz ovu marinadu napravićete najbolje ćevape i pljeskavice!
10:46 Ispovesti Marija (75) je izbacila decu iz kuće: „Nisu hteli sami da odu, pa sam ih tužila, ne mogu više da ih gledam!“
10:22 Dom i saveti Kako da gibanica bude vazdušasta: Pekari prelivaju pite ovom mešavinom, zato su uvek mekane