12:00 Porodica Ja donosim pare u kuću, ja se pitam: Može li opstati veza u kojoj žena zarađuje više od muškarca
14:24 Dom i saveti Šta znači kada pronađete novac na ulici: Svaka novčanica ima neku simboliku, a na ovu obratite posebnu pažnju
21:17 Dom i saveti Evo zašto nemate para: Ovo su četiri glavna razloga, a jedan od njih je i nasledan
17:29 Horoskop Tri znaka će do kraja leta plivati u parama: Poznati astrolog otkriva kome će konačno da svane
10:16 Ispovesti Nije sreća para puna vreća! Posle 85 godina istraživanja naučnici sa Harvarda tvrde da životnu radost donosi samo jedna stvar
11:24 Horoskop Hoćete li do kraja godine zaraditi brdo novca? Numerolozi otkrivaju koga očekuje veliki dobitak, a ko može sve da izgubi!
11:54 Porodica Ovo su žene koje su najviše zaradile od razvoda: Na prvom mestu je Srpkinja sa 864 miliona, a na trećem Bosanka sa 175 miliona evra
09:00 Dom i saveti Privlači siromaštvo, a imate ga u torbi: Izbacite jednu stvar i preko noći će vaš novčanik biti pun
13:36 Dom i saveti Ako vam je novčanik ove boje, odmah ga bacite: Datum rođenja određuje koja nijansa će privući novac
20:10 Ispovesti Dečko mi je tražio 200.000 dinara i podigla sam kredit: Devojka iz Srbije nepromišljenim potezom učinila bogovski ugođaj svom momku i njegovoj bivšoj
08:31 Porodica On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet
10:35 Dom i saveti Posle ovoga zaboravite na NEKONTROLISANO trošenje NOVCA: Ovi saveti će vam napuniti novčanik
18:28 Lepota i Moda Najbolja kombinacija za žene preko 50: Momentalno skida 10 godina, ove komade sigurno sve imate u ormaru
17:59 Dom i saveti Vuku struju nenormalno, čupajte ih odmah iz struje: Evo koji uređaji nabiijaju račune čak i kada su isključeni
17:28 Horoskop Biće para kao salate za jedan horoskopski znak: Evo ko će se opariti u maju, druga polovina mesec donosi neverovatne prilike
17:10 Dom i saveti Ne morate trošiti bogatstvo na tretmane: Devojke su oduševljene, jednom namirnicom do guste i sjajne kose za 7 dana
16:22 Horoskop Pred njima je 7 godina lude sreće: Ova 3 znaka horoskopa će ostvariti baš sve svoje želje!