09:57 Horoskop Koji ste vi srećnici — 2 znaka će se obogatiti: Prva nedelja septembra donosi novac, raskoš i sreću, ali samo za odabrane
09:13 Horoskop Novčani horoskop od 19. do 25. avgusta: Jedan znak će se namučiti sa novcem, dok će Vage plivati u parama
09:01 Horoskop Samo pametno uložite novac i vratiće se trostruko: Evo koja 3 znaka su predoderđena za bogatstvo i ogromene uspehe
16:14 Horoskop Troše novac kao ludi, rasipaju se na sve strane, skroz neozbiljni: 3 horoskopska znaka koja ne umeju ni dinar da uštede
12:48 Horoskop Jedan horoskopski znak će procvetati do kraja avgusta: Stižu pare, poslovne prilike, nova poznanstva, ali obratite pažnju na zdravlje
15:37 Horoskop Novac i obilje će se lepiti za vas: Kraj jula donosi finansijsko blagostanje za dva znaka, jeste li jedan od njih?
08:25 Horoskop Nedeljni novčani horoskop od 15. do 21. jula: Ribe će dobiti iznenadni priliv novca, a jedan znak čeka potpuni fijasko
09:33 Porodica Novac ne kupuje sreću: Mnogi se neće složiti sa tom činjenicom, a evo šta kaže istraživanje
12:55 Dom i saveti Lako ćete se rešiti kredita i mesečnih rata ako uradite ovo: 11 Feng Šui saveta za iznenadni priliv i privlačenje novca
09:03 Porodica Pare ljude kvare: Ekspert objašnjava 5 mitova o novcu koji dovode do sukoba u vezi, obratite pažnju pre nego što bude kasno
13:17 Porodica Kako da privučete novac u kuću i stalno ga imate: Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac