15:23 Ispovesti Medicinska sestra mislila da je dečko vara, a onda je saznala nešto mnogo gore: Kada je otkrila o čemu se radi, svi su se skamenili od šoka
08:45 Porodica Sledeći put će razmisliti: Kad je saznala da je muž prevario, žena mu se ovako osvetila
17:30 Ispovesti Brankica (43) se kaje ali smatra da ovo previše: 'Varala sam muža, a on me tri godine kažnjava i spava u odvojenoj sobi'
09:21 Porodica Jedan suprug odlučio da otkrije: „Ovo je 5 znakova koji pokazuju da muškarac ima ljubavnicu“
15:17 Ispovesti Ne znaš da li da se smeješ ili da plačeš: Nije žalila pare za sobu s pogledom na more, kad je ušla unutra onesvestila se!
13:40 Porodica Crv sumnje joj ne da mira: „Nisam sumnjala u muža dok nisam slučajno srela njegovu bivšu“
10:54 Porodica „Ti si kriva, a ne on“: Devojka se požalila na dečka koji je prevario, a ljudi nju napali
15:36 Porodica Slatka osveta umesto torte: „Na svadbi, pred gostima, pročitala sam poruke koje je slao ljubavnici“
14:47 Ispovesti Kao u španskoj seriji: Prevarila je muža sa bivšim dečkom, a kad je saznala šta joj ljubavnik radi iza leđa usledio je šokantan obrt
16:22 Ispovesti Da li znate šta je mikro varanje? Stručnjak za veze otkrila koji su to znaci odaju nevernog partnera, ovaj detalj je ključan
13:14 Ispovesti Njen dečko je krio strašnu tajnu: Kada je saznala Lauri se srušio ceo svet, a najviše je pogodio ovaj detalj
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli