18:59 Ispovesti Posumnjala sam da me muž vara: Pratila sam ga do hotela, a kad sam otvorila vrata videla sam nešto sto puta gore
18:59 Ispovesti Posumnjala sam da me muž vara: Pratila sam ga do hotela, a kad sam otvorila vrata videla je nešto sto puta gore
14:34 Ispovesti Danijela pred porođaj saznala strašnu istinu: Otkrila da je muž vara sa devojkom sa "Tindera", pa se slomila od bola
20:46 Ispovesti Nije ni slutio da se odao: Dečko joj je poslao fotku iz auta, ono što je ugledala u uglu joj je otkrilo njegovu izdaju
19:10 Ispovesti Otvorite oči, stigao je januar, mesec razvoda: Stručnjak za veze otkriva pet znakova koji otkrivaju da vas muž vara!
21:47 Porodica Varaju iako vole muževe: Ovo su najčešći razlozi zbog kojih udate žene nađu ljubavnika, jedan će vas posebno iznenaditi
14:12 Ispovesti Dečko joj poklonio pametni sat, ali se gorko pokajao: Voditeljka na bizaran način otkrila šokantnu istinu o svom partneru
21:46 Porodica Muž me prevario sa mojom sestrom, pa je oženio: Sada su njih dvoje ljuti na mene i to zbog ove sitnice
18:40 Porodica Postoje razlike kada je u pitanju žena koja vara: Zlata vredni saveti Vladete Jerotića, evo kako da ispravno postupite
11:45 Porodica Dragi svi, muž me vara sa tatom: Devojka otkrila šta se dešava iza njenih leđa, internet gori od skandaloznih video snimaka
14:46 Ispovesti Da li sam pogrešila? Kada sam čula kako me muž zove pred prijateljima, odmah sam tražila razvod!
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima