12:02 Ispovesti Varala ga u WC-u sa najboljim drugom, on bio tu, kasnije video i snimke: Glumac se slomio zbog najveće ljubavi, potražio pomoć psihijatra
08:51 Ispovesti Spanđao sa sa njenom maćehom, a onda tetovažu sa njenim imenom prepravio i napisao... Ispovest devojke koju je partner doveo do ludila?
13:14 Ispovesti Baku Doris (94) svi zbog ovoga obožavaju: Evo šta je uradila kada je uhvatila muža u prevari, žene su oduševljene!
20:58 Ispovesti Raskrinkala sam svoju najbolju drugaricu: Otkrila sam njenom mužu tajnu koju je krila kao zmija noge
17:30 Ispovesti "Muž me vara sa udatom ženom, a onda sam se našla sa njenim suprugom": Ni ne slute kakav pakao im spremamo
16:45 Ispovesti Devojka otkrila prevaru zahvaljujući mački: Evo kako je saznala da se dečko viđa sa koleginicom
16:12 Porodica Šokantna prevara: Žena 10 godina skrivala ljubavnika na tavanu, a onda napravila fatalnu grešku
22:05 Porodica Zanimljivo otkriće: Žene koje ovo rade tokom intimnog odnosa, verovatno će biti neverne
18:45 Porodica „Evo kako sam uhvatio ženu sa ljubavnikom“: Muž ispričao kako je posle 6 godina dokazao da ga supruga vara
19:32 Ispovesti Postao je stranac hladnih očiju i praznog pogleda: Mirela se suočila sa izdajom u vezi, "praštala sam, tražila razloge u njegovom teškom detinjstvu"
14:42 Ispovesti Da li biste trudnoj devojci rekli da otac njenog deteta koristi Tinder? Natašino pitanje podelilo Srbiju, šta biste vi uradili?
13:47 Ispovesti "Muž me godinama varao sa devojkama mlađim od naše dece": Ljiljana iz Zemuna prošla je pakao, pokušala i da se ubije
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore