13:06 Poznati Nije je pozvala ni na svadbu: Mama poznate pevačice preotela dečka svojoj ćerki i udala se za njega!
21:46 Ispovesti Muž je napusto zbog duplo mlađe: Napravila mi je pakao od život, na ulicu nisu smeli da izađu
18:30 Porodica Jasno kao dan: Eksperti otkrivaju zašto muškarci varaju u vezama, razlog će vas iznenaditi
13:45 Ispovesti Tek kad ga je sahranila saznala s kim je živela: Otvorila njegov laptop i ono što je našla je ostavilo bez teksta
13:47 Poznati Ne sviđa im se njen izbor: Zbog veze sa oženjenim, pevačica izgubila mnogo pratilaca na Instagramu
15:58 Ispovesti Sprema joj osvetu: Muž je saznao da je njegova žena spavala sa 26 muškaraca, i to sasvim slučajno!
09:25 Horoskop Ne smeta im ljubavni trougao: Ova 3 znaka horoskopa često ulaze u vezu sa zauzetim osobama
17:04 Ispovesti "Ceo moj 10-godišnji brak je bio laž": Krila neverstvo muža od svih, sve dok nije završila u bolnici...
12:54 Ispovesti Nije više mogla da izdrži pritisak: „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me iznenadilo“
11:15 Ispovesti Osveta prevarene žene: Muž hteo da je iznenadi, ali ga izbor cveća odao, njena je ipak bila poslednja
16:58 Ispovesti "Sin je sramno doveo drugu devojku da prespava, a u dužoj vezi je...": Otac šokiran podmuklošću svog deteta
12:00 Ispovesti Gde ima volje, ima i načina: Lažirala 5 porođaja i 12 abortusa samo da ne bi išla na posao
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima