16:12 Porodica Šokantna prevara: Žena 10 godina skrivala ljubavnika na tavanu, a onda napravila fatalnu grešku
22:05 Porodica Zanimljivo otkriće: Žene koje ovo rade tokom intimnog odnosa, verovatno će biti neverne
18:45 Porodica „Evo kako sam uhvatio ženu sa ljubavnikom“: Muž ispričao kako je posle 6 godina dokazao da ga supruga vara
19:32 Ispovesti Postao je stranac hladnih očiju i praznog pogleda: Mirela se suočila sa izdajom u vezi, "praštala sam, tražila razloge u njegovom teškom detinjstvu"
14:42 Ispovesti Da li biste trudnoj devojci rekli da otac njenog deteta koristi Tinder? Natašino pitanje podelilo Srbiju, šta biste vi uradili?
13:47 Ispovesti "Muž me godinama varao sa devojkama mlađim od naše dece": Ljiljana iz Zemuna prošla je pakao, pokušala i da se ubije
20:01 Poznati "Ljubavnici kupuje bisernu ogrlicu dok rak uništava Kejt": Javnost se ponovo obrušila na princa Vilijama zbog navodne afere sa bogatom markizom
13:15 Ispovesti U istom hotelu je odseo sa ženom i ljubavnicom: Uhvatila je muža u prevari, a onda ga tako izblamirala da je propao u zemlju
15:23 Ispovesti Medicinska sestra mislila da je dečko vara, a onda je saznala nešto mnogo gore: Kada je otkrila o čemu se radi, svi su se skamenili od šoka
08:45 Porodica Sledeći put će razmisliti: Kad je saznala da je muž prevario, žena mu se ovako osvetila
17:30 Ispovesti Brankica (43) se kaje ali smatra da ovo previše: 'Varala sam muža, a on me tri godine kažnjava i spava u odvojenoj sobi'
09:21 Porodica Jedan suprug odlučio da otkrije: „Ovo je 5 znakova koji pokazuju da muškarac ima ljubavnicu“
22:00 Horoskop Zaslužili ste uspeh: Rođeni u ova 3 znaka u nedelju, 22. juna dobijaju obećane nagrade, život im je ponovo pun radosti
21:32 Zdravlje Prsti otkrivaju bolest: Ako vidite ovu promenu na njima, ne oklevajte, već se odmah obratite lekaru
20:58 Lepota i Moda Zavodi muški pol kao od šale: Rijaliti zvezda se utegla u lateks, pa onda izbacila bujni dekolte
20:31 Ispovesti Dečko mi je dao bezobrazan uslov: Treba da se uselimo u stan gde mu je sve besplatno, a od mene traži da platim ovu sumu
20:00 Dom i saveti Ose mrze ovu biljku: Ne podnose njen miris, a ljudi ga obožavaju, zasadite je i gledajte kako beže
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. jun: Ribe ispaštaju zbog prošlosti, Strelcima će se ostvariti želje