15:00 Ispovesti Nisam je ovako zamišljala: Juče su se srele dve žene, ljubavica i prevarena supruga, epilog je neočekivan
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
12:45 Porodica 5 znakova koji ukazuju vas partner ili partnerka vara: Na jednu stvar uvek žmurite, a može biti da je to jasan signal
14:31 Ispovesti "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
14:30 Porodica Žene koje ovako izgledaju najviše varaju: Zapanjićete se, ovo vam ne bi palo na pamet ni u najluđim snovima
14:19 Ispovesti "Muž me godinama varao sa devojkama mlađim od naše dece": Ljiljana iz Zemuna prošla je pakao, pokušala i da se ubije
17:48 Ispovesti Digitalna vaga ne laže: Žena saznala da je muž vara, ‘neko je bio tamo malo iza ponoći’
17:26 Poznati Bila je lepa kao greh, pa joj je otac branio da se pogleda u ogledalo do 15. godine: A onda je u cvetu mladosti doživela najgoru moguću izdaju!
10:31 Ispovesti Skandal na koncertu: Kolege imale tajnu aferu, mislili da niko neće znati, a onda ih je on uhvatio na delu!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
21:35 Porodica Drama u luksuznom hotelu: Uhvatila muža u dvostrukoj igri – izblamirala ga pred svima, nije znao gde da pobegne
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!