10:30 Porodica Na sve su spremne: Ženama je prekipilo, pa su smislile plan kako da se muškarcima osvete za prevaru, rešenje je u neseseru
18:41 Porodica Smislila trik za otkrivanje švalera: Žene su oduševljene, odmah počele da ga primenjuju!
20:05 Ispovesti Na ulici saznala da je muž vara, slomio joj srce naočigled prolaznika: Za 2 minuta je uspeo da uništi 8 godina ljubavi
19:53 Ispovesti Advokat za razvod tvrdi iz iskustva: Muškarci koji rade ova 3 posla skoro nikada ne varaju!
08:40 Ispovesti Ovo nikome ne bi palo na pamet: Raspitivala se što je njena mačka promenila boju, pa saznala da je muž vara!
11:15 Ispovesti "Posle 9 dana braka sa mnom, otišao kod komšinice": Saznalo se zašto su sva 3 muža pobegla od Seke
09:05 Porodica Otkrijte da li vas vara: Trik sa predmetom koji svakodnevno koristimo će automatski pokazati njegove namere, jasno je kao dan
16:40 Ispovesti Ispovest žene koja je priznala mužu da ga je prevarila: Razgovorali smo 3 i po sata, a onda je za mene krenuo pakao
14:14 Ispovesti Muž me prevario sa devojkom mlađom od naše ćerke: ‘Način na koji su se upoznali mi se gadi’
10:55 Ispovesti Zbog njega sam napustila fakultet, izgubila prijatelje... Bolna ispovest devojke koju je momak ostavio posle 8 godina veze i oženio se drugom
19:59 Ispovesti Upotrebio "najstariju detektivsku metodu" da spase brak: Kada je čuo uzdahe, odmah poleteo da sve snimi, ali ono što je zatekao ga je paralisalo
13:47 Ispovesti „Vreme je da ti neko otvori oči“: Pismo ljubavnice prevarenoj ženi o kojem priča cela Srbija
08:25 Horoskop Od danas 7. jula, sve se poklapa za 3 horoskopska znaka: Počinje period potpunog oporavka, sreće, radosti, ljubavi, para, veselja...
21:59 Dom i saveti Ne smrdi, već miriše kao ludo, a tera komarce momentalno: Nema više paljenja kafe i dima, samo ovo i beže kao đavo od krsta
21:28 Horoskop Sutra 7. jula Uran ulazi u Blizance i trajaće sedam dana: 3 horoskopska znaka doživeće procvat, evo na kom polju će im "granuti sunce"
20:58 Poznati Nije odolela najpopularnijem kroju pantalona: Dženifer Lopez nosi farmerke koje žene u Srbiji obožavaju, idu i na patike i na štikle
20:26 Zdravlje Paradajz i krastavac ne smeju da se jedu zajedno? Omiljena letnja salata nije najbolja kao što smo mislili, evo u čemu je caka
19:59 Poznati U seriji voleo Fibi, a u stvarnom životu nju: Evo koja glumica iz serije "Čari" je bila Kolova velika ljubav, doživeli istu sudbinu