22:15 Ispovesti Nađa je uz pomoć APLIKACIJE za GUBLJENJE kilograma ostala bez dečka: Saznala je da je VARA, a komentari su urnebesni
20:30 Ispovesti Prevarena ŽENA umesto RAZVODA spremila brutalnu OSVETU: Posle ove priče neće vam pasti na pamet da VARATE
21:05 Poznati Poznati PEVAČ optužen za 4 AFERE: Rekao ljubavnici da želi da nazove DETE po njoj dok mu je žena TRUDNA
20:15 Poznati Isplivali NOVI DOKAZI o prevari: Pike je Šakiru PREVARIO sa ovim TOP modelom, pevačica nije bila SVESNA nekih stvari
19:30 Ispovesti Pomoću APLIKACIJE saznala da je dečko VARA: Devojke OVO uradite ako SUMNJATE u svog partnera!
18:00 Porodica Mesec SEPTEMBAR JE poznat po ljubavnim prevarama: Žene pazite svoje MUŽEVE, ovaj period je KLJUČAN za brak
13:15 Ispovesti Studentkinja PREVARILA banku i potrošila MILIONE: Kupala se u LUKSUZU do jednog trenutka, a onda je samo NESTALA
15:20 Poznati Slavnog fudbalera žena VARALA sa TRENEROM: "Ostavila me KAO PSA kad mi je bilo NAJTEŽE, deca i ja PATIMO, pogazila je 20 GODINA ljubavi"
22:30 Porodica Ako sumnjate da vas partner VARA dobro ga pogledajte: OVE stvari otkrivaju PREVARU bolje nego išta!
21:05 Ispovesti Čim se DETE rodilo, prevario je SUPRUGU: Postupak NJEGOVIH roditelja je sve ostavio bez reči
18:22 Ispovesti Jelena naručila IZAZOVNU HALJINU, a stigla joj je ova KRPA: Kad budete videli šta su joj poslali zaboleće vas STOMAK
11:42 Porodica Popila sam kafu sa LJUBAVNICOM mog muža: Htela sam oči da joj iskopam, ali onda se desilo nešto o čemu nisam ni SANJALA
10:25 Zdravlje Doktor otkrio trik iz operacione sale: Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak
10:00 Horoskop Novac im je uvek na pameti: Ova 4 znaka su rođena da postanu uspešni ljudi, u jednom poslu su najbolji
09:27 Porodica Muškarci ili žene? Eksperti konačno otkrili ko je srećniji nakon razvoda, sve je jasno kao dan
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka