15:07 Ispovesti "Moja majka je MESECIMA SPAVALA sa mojim DEČKOM": Devojku su hteli da naprave LUDOM, ubeđivali je u suprotno, a onda NESTALI bez traga
14:10 Ispovesti Hteo da je oženi pa pred SVADBU saznao za njenu IZDAJU: "Nikad više neću moći da verujem ženama, IZNEVERN SAM"
14:43 Ispovesti Ženu je uhvatio u prevari sa SVEŠTENIM licem: Rekla je samo jednu rečenicu kako bi se opravdala, a on joj je sve OPROSTIO
08:46 Ispovesti Šta biste vi uradili? Suprug me VARA deset godina sa istom ŽENOM, ponaša se kao da je sve to potpuno NORMALNO
22:00 Poznati Niko ne može da veruje se VIlijam Levi pomirio sa suprugom: Prevario je preko 80 puta, ona ga pred svima BRANILA a sada mu je opet OPROSTILA
21:03 Ispovesti Pitali smo ekipu iz redakcije šta NIKADA ne bi oprostili PARTNERU: Postoji jedna MNOGO GORA stvar od prevare, a to ZASIGURNO nije ljubav
16:30 Ispovesti Pomoću SELFIJA otkrila da je dečko VARA: Ako sumnjate obratite pažnju, možda otkrijete "slučajno" sve!
09:38 Ispovesti "Rekao mi je da će ceo dan provesti sa porodicom": Anđela je na BIZARAN način shvatila da je DEČKO vara, a onda je sve OBJAVILA
10:42 Ispovesti Bivši suprug joj je doživeo MOŽDANI UDAR, pa u bunilu rekao SUROVU istinu: Posle 25 godina braka ne može da veruje da je tako IZIGRANA
08:00 Ispovesti Ludo me privlači KOLEGINICA, a volim svoju SUPRUGU! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!
21:15 Ispovesti "Rentala sam STAN na DAN pa saznala da me dečko VARA": Ispovest Beograđanke je ŠOKIRALA javnost, kako je MOGUĆE da se sve tako potrefilo?
09:08 Dom i saveti Jedite je svežu i osećaćete se kao novi: Naše bake su ovu biljku u proleće brale po livadama - Vraća snagu i popravlja probavu
08:46 Lepota i Moda Šminka za žene iznad 50 godina: Profesionalna šminkerka Andrea otkriva trikove koji podmlađuju
08:20 Zdravlje Kafa može da vam istopi salo: Ako je pijete na ovaj način, doteraćete liniju bez muke!
07:43 Dom i saveti Možete ih prati milion puta, ni trunku neće izbledeti: Šta treba dodati u veš mašinu da crne farmerke izgledaju kao da su nove?
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života