Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : prevara

Tuga
08:46 Ispovesti

Šta biste vi uradili? Suprug me VARA deset godina sa istom ŽENOM, ponaša se kao da je sve to potpuno NORMALNO

Niko ne može da veruje se VIlijam Levi pomirio sa suprugom: Prevario je preko 80 puta, ona ga pred svima BRANILA a sada mu je opet OPROSTILA
22:00 Poznati

Niko ne može da veruje se VIlijam Levi pomirio sa suprugom: Prevario je preko 80 puta, ona ga pred svima BRANILA a sada mu je opet OPROSTILA

Pitali smo ekipu iz redakcije šta NIKADA ne bi oprostili PARTNERU: Postoji jedna MNOGO GORA stvar od prevare, a to ZASIGURNO nije ljubav
21:03 Ispovesti

Pitali smo ekipu iz redakcije šta NIKADA ne bi oprostili PARTNERU: Postoji jedna MNOGO GORA stvar od prevare, a to ZASIGURNO nije ljubav

Pomoću SELFIJA otkrila da je dečko VARA: Ako sumnjate obratite pažnju, možda otkrijete "slučajno" sve!
16:30 Ispovesti

Pomoću SELFIJA otkrila da je dečko VARA: Ako sumnjate obratite pažnju, možda otkrijete "slučajno" sve!

devojka
09:38 Ispovesti

"Rekao mi je da će ceo dan provesti sa porodicom": Anđela je na BIZARAN način shvatila da je DEČKO vara, a onda je sve OBJAVILA

Bivši suprug joj je doživeo MOŽDANI UDAR, pa u bunilu rekao SUROVU istinu: Posle 25 godina braka ne može da veruje da je tako IZIGRANA
10:42 Ispovesti

Bivši suprug joj je doživeo MOŽDANI UDAR, pa u bunilu rekao SUROVU istinu: Posle 25 godina braka ne može da veruje da je tako IZIGRANA

Ludo me privlači KOLEGINICA, a volim svoju SUPRUGU! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!
08:00 Ispovesti

Ludo me privlači KOLEGINICA, a volim svoju SUPRUGU! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!

"Rentala sam STAN na DAN pa saznala da me dečko VARA": Ispovest Beograđanke je ŠOKIRALA javnost, kako je MOGUĆE da se sve tako potrefilo?
21:15 Ispovesti

"Rentala sam STAN na DAN pa saznala da me dečko VARA": Ispovest Beograđanke je ŠOKIRALA javnost, kako je MOGUĆE da se sve tako potrefilo?

žena
16:30 Porodica

U BRAKU sam 20 GODINA: Tek sad sam saznala da moj MUŽ 15 godina ima AFERU sa istom ŽENOM

Mislite da vas VARA? Žena koja izlazi samo sa OŽENJENIM muškarcima otkriva način da ga uhvatite u PREVARI
14:00 Porodica

Mislite da vas VARA? Žena koja izlazi samo sa OŽENJENIM muškarcima otkriva način da ga uhvatite u PREVARI

Da li biste zamenili telefon sa PARTNEROM na tri dana? Evo šta kažu ŽENE i muškarci, sudeći po odgovorima, malo je "poštenih"
11:41 Ispovesti

Da li biste zamenili telefon sa PARTNEROM na tri dana? Evo šta kažu ŽENE i muškarci, sudeći po odgovorima, malo je "poštenih"

Nauka POTVRDILA: Muškarci koji VARAJU su manje inteligenti od onih koji to ne rade!
18:30 Porodica

Nauka POTVRDILA: Muškarci koji VARAJU su manje inteligenti od onih koji to ne rade!

1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 31 32
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

zevalica
12:13 Dom i saveti

Najlepše cveće za dvorište i terasu: Krasiće ih do oktobra neobičnim izgledom, a uspeva i početnicima

švedski sto
11:15 Dom i saveti

Na letovanju ste i jedete s "all inclusive" švedskog stola? Evo šta treba da znate o jajima koja vam nude!

kada
08:57 Dom i saveti

Skida kamenac za 30 dinara kao od šale! Jedno sredstvo koje imate u kući bolje čisti od skupih proizvoda!

anksioznost
18:23 Dom i saveti

Treba da putujete, a vama "kuva" u stomaku: Samo 1 navika vas može rešiti anksioznosti pred put zauvek!

paradajz
16:48 Dom i saveti

Paradajz nikada ne držite u frižideru: Svi greše, evo kako se čuva da se ne pokvari, obavezno ovo ubacite u kesu!

watch-icon

Preporučujemo

Lili Alen
14:40 Poznati

Spojila ih je teška sudbina: Napatili su se kao niko, ali ljubav im je vratila veru u život

ruke
14:14 Zdravlje

Prsti vam stalno otiču? To može biti simptom opasne bolesti za koju nema leka

baka
13:50 Ispovesti

Baka Doris (94) uhvatila muža s ljubavnicom: Njena paklena osveta oduševila sve žene, evo šta je uradila

anja
13:26 Ispovesti

Anja iz Srbije se zbog ljubavi preselila u Egipat: "Da sam dobila svaki put dinar kad su mi rekli da ne idem tamo, danas bih bila bogata!"

dr Petar Borović
13:02 Zdravlje

Ovo je prava letnja terapija tvrdi kardiolog Borović: Voćka koja čisti organizam, štiti srce i topi salo – ali samo ako ga jedete ovako

Bjanka Sensori
12:38 Lepota i Moda

One ne podsećaju jedna na drugu, one su iste: Da li je ovo Bjanka Sensori ili Kim Kardašijan i čij je bre ovo kombinezon?

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.