22:30 Ispovesti Influenserka bila u KOMI a kada se probudila doživela PAKAO: Muž je PREVARIO sa njenom NAJBLIŽOM osobom, iz bolnice saznala za AFERU!
14:26 Ispovesti DEČKO me je prevario, NJU nije želeo da OSTAVI: Sada svi ŽIVIMO zajedno, uopšte nije ONAKO kako sam očekivala
22:59 Ispovesti Petra je saznala da je dečko VARA preko FOTOGRAFIJE: Da li i VI vidite isto što i ONA?
10:25 Porodica MUŽ koji je vodio dvostruki ŽIVOT: 15 godina ima drugu PORODICU, evo kako mu je to pošlo za rukom
09:00 Porodica Istraživanja su pokazala: Žene koje OVAKO izgledaju najviše VARAJU, ni na pustom ostrvu s njima niste SIGURNI
21:38 Ispovesti Žena je u OČAJU, a muž se ne kaje: Nakon 33 godine saznala da je prevario, sada se pita da li da ga OSTAVI
17:45 Horoskop Ovo su DVA najnevernija horoskopska znaka: PREVARIĆE kad god im se ukaže prilika iako tvrde DRUGAČIJE
12:45 Lepota i Moda Bivša PRODAVAČICA otkrila jezive TAJNE iz butika: Kada vidite ŠTA su radile, UVEK ćete prati ODEĆU nakon što je kupite
21:45 Ispovesti Uzela sam NJEGOV TELEFON i imala sam šta da vidim - ta ŽENA voli MOG SUPRUGA: Ova 4 signala su jasan pokazatelj da vas vara!
13:55 Ispovesti Spasila mu je ŽIVOT, a on je PREVARIO: Bio je na ivici SMRTI, a ono što je nakon RASKIDA uradio niko ne bi OPROSTIO
19:30 Porodica Zašto MUŠKARCI koji varaju ne vole da se HVALE o detaljima afere? Neke je SRAMOTA, a druge..?
11:10 Ispovesti Pismo naše ČITATELJKE: Ivana je na NAJBRUTALNIJI način izdala svoju jedinu prijateljicu, ta tajna će je progoniti do GROBA
10:25 Zdravlje Doktor otkrio trik iz operacione sale: Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak
10:00 Horoskop Novac im je uvek na pameti: Ova 4 znaka su rođena da postanu uspešni ljudi, u jednom poslu su najbolji
09:27 Porodica Muškarci ili žene? Eksperti konačno otkrili ko je srećniji nakon razvoda, sve je jasno kao dan
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka