16:30 Porodica U BRAKU sam 20 GODINA: Tek sad sam saznala da moj MUŽ 15 godina ima AFERU sa istom ŽENOM
14:00 Porodica Mislite da vas VARA? Žena koja izlazi samo sa OŽENJENIM muškarcima otkriva način da ga uhvatite u PREVARI
11:41 Ispovesti Da li biste zamenili telefon sa PARTNEROM na tri dana? Evo šta kažu ŽENE i muškarci, sudeći po odgovorima, malo je "poštenih"
13:00 Ispovesti "Nije MUŠKO ako te ne prevari": Da, ovo je izgovorila jedna ŽENA, a mi smo u fazonu "alo Slavice, ne vređaj nam inteligenciju"
17:40 Lepota i Moda Poznati reper prevario Kajli Džener? Besna LJUBAVNICA neće više da ĆUTI, tvrdi da svi znaju da je sa njom i da se ne pravi LUD!
16:41 Porodica Priholog tvrdi da 99% emocionalnih AFERA počinje na ISTI NAČIN: Ako JEDNO primetite kod partnera, to je znak za NEVERSTVO
14:40 Ispovesti PREVARA VEKA Lažni ASTRONAUT uzeo ženi preko ČETIRI miliona dinara, a izgovor zašto mu je toliki novac potreban je URNEBESAN
15:05 Ispovesti Osveta žene iz Priboja: Muž je prevario, pa je LJUBAVNICI poslala BRUTALNU poruku, ali ne preko TELEFONA
13:55 Porodica Da li imate PROFIL na APLIKACIJAMA za upoznavanje? Iznenadiće vas broj ZAUZETIH ljudi koji ih KORISTE
09:08 Dom i saveti Jedite je svežu i osećaćete se kao novi: Naše bake su ovu biljku u proleće brale po livadama - Vraća snagu i popravlja probavu
08:46 Lepota i Moda Šminka za žene iznad 50 godina: Profesionalna šminkerka Andrea otkriva trikove koji podmlađuju
08:20 Zdravlje Kafa može da vam istopi salo: Ako je pijete na ovaj način, doteraćete liniju bez muke!
07:43 Dom i saveti Možete ih prati milion puta, ni trunku neće izbledeti: Šta treba dodati u veš mašinu da crne farmerke izgledaju kao da su nove?
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života