15:20 Porodica Savremena roamntična komedija: Nakon samo DVE nedelje zabavljanja tinejdžeri su se VENČALI, a ŠOKANTNO je kako su roditelje obavestili!
14:40 Porodica Venčali su se kada je on imao 63, a ona 22 godine: "Ljudi me gledaju kao grabljivicu, a deca ne RAZUMEJU pravu ljubav"
17:50 Porodica Na samrti joj je ostavio AMANET: Ova baka (90) je morala da ispuni poslednju ŽELJU svog muža i da se UDA za njoj dobro poznatog čoveka!
23:00 Ispovesti "Upropastila mi je najvažniji dan u životu": Ovo su NAJGORI incidenti na SVADBAMA, ceremonije su UNIŠTAVALI obično najbliži
11:07 Lepota i Moda Udala se i završila na naslovnim stranama SVETSKIH novina: Razlog je UŠTEDA, kupila je DVE venčanice za 1.000 dinara!
15:15 Porodica "Udaja je promenila moj život na bolje": Venčala se za DRVO, a već treću godinu proslavljaju Božić zajedno
09:00 Ispovesti "UDALA sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko PLAKATI": Nakon što je otvorila poklon jednog gosta, žena se zaprepastila, razočarala i osećala se PONIŽENOM
20:00 Ispovesti Dogovoreni brakovi i dalje postoje: Nakon što je devojčica (14) POBEGLA sa svoje svadbe, policija ju je UHAPSILA i bacila u tamnicu, a onda je krenuo PAKAO
22:48 Ispovesti Marija ga je čekala TRI sata ispred OLTARA, a onda je JEDAN poziv promenio sve - mlada je uradila ono što je SVE GOSTE ostavilo u čudu!
14:57 Porodica Svadbena SUJEVERJA i PREDZNACI: Šta donosi LOŠU sreću, a ovo otkriva da će partner biti NEVERAN
13:10 Porodica Pre nego što se udate za njenog SINA, ovih PET tema sa budućom SVEKRVOM morate da "obradite"
16:26 Porodica Mlada je svom SLEPOM vereniku napravila posebno IZNENAĐENJE, a zbog ovih detalja je MLADOŽENJA briznuo u plač
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore