„Ti uopšte ne stariš“: Niko ne veruje da Vera puni 75 godina, a sada je otkrila šta jede i pije, pa izgleda kao devojčica

Vesti 29.05.2024 14:00 0

Vera je na društvenim mrežama objavila fotografije u kupaćem kostimu i zaintrigirala ljude.

vera vang

Printscreen/Instagram

Po ko zna koji put su se ljudi zapitali šta to Vera jede i pije kada izgleda kao devojčica, a za mesec dana će napuniti 75 godina. Izgleda kao da ne stari. Vera Vang je poznata modna dizajnerka i već godinama intrigira ljude svojom pojavom i mladolikim izgledom.

Oduševila žene kad se skinula

Vera je na Instagramu objavila nove fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu kraj bazena i njeni pratioci su oduševljeni. "Vreme je za tebe stalo", "Kako je moguće da ovako izgledaš?", pisali su joj ispod tih fotografija na društvenim mrežama. Vera je rođena 1949. godine, a postala je senzacija na društvenim mrežama zbog izgleda koji prkosi godinama. "Molim te, Bože, da se u sledećem životu rodim kao Vera", "Ti si moja inspiracija", "Prelepa i prezgodna", neki su od komentara koje žene najčešće ostavljaju ispod njenih fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

 

Jede hamburgere i korfne

„Jedem hamburgere, naručujem ga svaki dan, i to otprilike dve nedelje. A onda promenim ishranu“, izjavila je i dodala kako poznati lanac brze hrane iz koga naručuje hamburgere nije jedini. Istakla je da uživa i u krofnama jedne takođe poznate firme. „Sviđaju mi se krofne punjene kremom i prelivene šećernim prelivom“, rekla je.

Otkrila čarobni eliksir

Tajnu svog mladolikog izgleda otkrila je u jednom intervjuu za strane medije. Osim što smatra da je "dobar san zlata vredan", na kraju dana počasti se koktelom s votkom, što smatra čarobnim eliksirom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

 

"U modi sam od 19. godine. Nikad nisam razmišljala o izgledu, verovatno zato što svakodnevno radim s najlepšim ženama na svetu. Njih smatram svojim muzama i možda je to dobar način suočavanja sa starenjem. Zato sam uvek govorila da je tajna u koktelu s votkom", izjavila je.

„U suštini, radila sam ceo život, tako da je zapravo posao kriv za moju vitku liniju“, kaže Vera i dodaje: „Radim mnogo, odgajila sam dve ćerke. Mislim da je zauzetost najbolji protivotrov za dobro zdravlje“.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading