Večita zavodnica: Džoan Kolins napunila 91 godinu i udala se za 32 godine mlađeg, kažu da su stvoreni jedno za drugo!

Vesti 23.05.2024 21:30 0

Poznata zlobnica iz serije „Dinastije“ izgleda fantastično iako je napunila 91 godinu.

džoan kolins

Shutterstock

Poznata britanska glumica Džoan Kolins danas je napunila 91 godinu. Njenu karijeru je obeležila uloga zlobnice Aleksis Karington Kolbi u čuvenoj TV seriji "Dinastija", koja je i kod nas bila veoma popularna. Iako je glumila zlobnicu u toj seriji, Džoan Kolins su svi obožavali zboge njene lepote i neodoljivog šarma.

Suprug je 32 godine mlađi

Džoan Kolins i njen suprug Pirsi Gibson koji ima 59 godina, privukli su veliku pažnju kada su nedavno izašli u Londonu. Par je snimljen na jednom događaju, a ako je suditi prema fotografijama, bili su odlično raspoloženi. Glumica je, kao i obično, sve prisutne oduševila svojim izgledom.

džoan kolins

Profimedia

 

Razlika u godinama im ne smeta

Mnogi često ističu veliku razliku u godinama koja postoji između njih dvoje, ali Džoan kaže da je to za nju samo broj. U jednom intervjuu je napomenula da "nikad nije prekasno da nađeš ljubav svog života, tako se oboje osećamo".

Džoan Kolins, uprkos godinama, i dalje vredno radi. Ona je nedavno objavila memoare pod nazivom „Behind the Shoulder Pads: Tales I Tell My Friends“, u kojima je otkrila da njen suprug Gibson nije bio zabrinut zbog razlike u godinama između njih, jer je ona "vrlo vitalna i entuzijastična". Napisala je da "Pirsi često priznaje da ja njega izmorim".

Komentari (0)
Loading