Želite da budete zgodni bez mučenja? Fitnes trener daje 3 pravila za skidanja sala sa stomaka i oblikovanje tela

Vesti 07.04.2024 16:07 0

Popularnost je stekla zahvaljujući savetima za mršavljenje, a posebno je izdvojila tri pravila za žene koje ne vole da drže dijetu.

džena

Printscreen/Instagram

Fitnes trener Džena Rico je stekla popularnost na društvenim mrežama zahvaljujući fitnes savetima za mršavljenje i oblikovanje tela. Ovo su tri zlatna pravila koja preporučuje ženama koje ne vole da drže dijetu, a žele da smršaju i oblikuju telo bez mnogo mučenja u teretani. 

Jedite namirnice bogate proteinima

Ako ne želite da preko noći menjate kompletnu ishranu i niste ljubitelj držanja dijete, Džena savetuje da ishranu bazirate na proteinima. Duže ćete biti siti, ubrzaćete metabolizam i to će vam pomoći da lakše skinete kilograme. Svaki obrok bazirajte na namirnicama koje su bogate proteinima.

Fizička aktivnost je neophodna

Da biste smršali, veoma je važna fizička aktivnost, ali to ne mora da bude kardio trening iako većina ljudi misli da će tako najbrže smršati. Bolji je trening snage, jer će vam pomoći da brže potrošite kalorije. Osim toga, lepo će vam oblikovati telo i zategnuti mišiće, za kraće vreme nego kardio vežbe.

 

 

Dobar san je važan

San je veoma važan u procesu mršavljenja, jer se hormoni za sagorevanje masti oslobađaju dok spavate. Ako ne spavate dovoljno, imaćete veći apetit, pa se potrudite da odspavate 7-8 sati svake noći.

 

Komentari (0)
Loading