Baka otkrila tajnu mladolikosti: Ima 92 godine, krenula u teretanu sa 65, a lice neguje vrlo jednostavno

Vesti 20.03.2024 16:22 0

Baka je otkrila da redovno vežba i neguje kožu, ali ima jednostavan način za mladalački sjaj.

baka

Printscreen/TikTok

Jedna ćerka je objavila video snimak svoje majke koja ima 92 godine, na društvenoj mreži „TikTok“. Tom prilikom je pitala o njenom načinu života. Baka je ispričala da i dalje vežba svaki dan i na veoma jednostavan način neguje kožu koja deluje mnogo mlađe nego što ima godina.

baka

Printscreen/TikTok

 

Baka izgleda najmanje 20 godina mlađe, iako ima 92 godine. U teretani, u kojoj vežba, svi kažu da im je ona najbolja motivacija. Izgleda fantastično, vitko, zdravo, i savršenog je držanja. Mada, ističe i da ima dobru genetiku. Počela je da vežba u teretani tek sa 65 godina i od tada ide svaki dan.

- Osećam se bolje kada se krećem – kaže ova mladolika bakica.

 

@fit__momof7 At 92, my mom's commitment to fitness is inspiring She's been dedicated for years, (but she didn't start until age 65) showing that consistency and commitment are key. At 92, my mom draws her motivation and inspiration from being around others who are on their own fitness journeys. '' The regular greetings from a familiar gym-goer give her that extra push to show up for herself Age is just a number; it's about showing up for yourself daily. Her life is a testament to the power of lifelong fitness #92 #thisis92 #aginggracefully #fitnessinspiration ♬ original sound - Dalyce

 

Ona radi vežbe u teretani sat i po, nekada i malo više. Malo vežba s loptom, malo radi istezanje, malo diže tegove, pa kardio na traci... I ne samo da njeno telo izgleda odlično, već i lice. Ali ne koristi skupe kreme protiv starenja. Njena rutina nege uključuje samo sapun, vodu i losion za lice.

Komentari (0)
Loading