„Svaki koristi svoju“: Devojka ima dve vagine i viđa se sa dva momka istovremeno, kaže da tako nikoga ne vara!

Vesti 19.03.2024 12:26 0

Ona ima dve materice i dobija dve menstruacije, pa može da zatrudni sa dva muškarca u isto vreme.

eni

Printscreen/Youtube

Medicinski fenomen Eni Šarlot (25) iz velike Britanije rođena je s dve vagine i dve materice, tako da dobija i dve menstruacije. Mogla bi da ostane u drugom stanju s dva muškarca u isto vreme!

- Sve imam duplo i sve normalno funkcioniše jer je moj reproduktivni sistem zapravo podeljen na pola i svaki funkcioniše nezavisno – kaže Eni. - Ne varam nikoga, jer svaki momak koristi jednu vaginu – dodaje otkrivajući da se viđa sa dva dečka. - Oni ne znaju jedan za drugog.

Viđam ih naizmenično

Eni je s jednim momkom u vezi četiri meseca, a s drugim dva. Kaže da obojica znaju da nisu u ozbiljnoj vezi s njom, a nju je samo zanimalo kako će to izgledati.

- Počela sam da izlazim s momcima tek nedavno. Našla sam prvog dečka prošle godine. Nedavno sam počela da izlazim s ovom dvojicom - otkrila je.

Svakog momka viđa jednom nedeljno, provodi naizmenično vikend s njima. Nema intimne odnose istog dana s obojicom i misli da je to onda pošteno.

Eni objašnjava da ima jednu vulvu koja se deli na dve vagine. Utvrđeno je da ima duplu ili dvostruku matericu kada je kao tinejdžerka otišla kod ginekologa na ugradnju kontracepcijske spirale.

- Bila sam mlada. Tek sam počela da istražujem svoje telo i odjednom mi je rečeno da je drugačije od ostalih. Bilo je zastrašujuće – priseća se.

eni

Printscreen/Youtube

 

Šta je dupla materica?

Dupla materica je retko stanje koje žene imaju od rođenja. Svaka ima svoj jajovod i jajnik. Neke žene mogu imati dva grlića materice i dva vaginalna kanala. Vagine su razdvojene, piše „The Sun“. Osim menstruacija koje se mogu pojaviti u različitom periodu istog meseca, mogu uzrokovati komplikacije u trudnoći. Žene s dvostrukom matericom izložene su povećanom riziku od pobačaja i prevremenog porođaja, ali mogu imati zdravu trudnoću.

Tek kada je počela da studira filozofiju i religiju, Eni naučila da prihvati svoje telo takvo kakvo je.

- Prestala sam to da posmatram kao medicinski problem, sada je to samo „cool“, ljude to interesuje kada im kažem.

Često su menstrualni simptomi ono što dovodi žene kod lekara, jer imaju bolne grčeve i obimno krvarenje tokom menstruacije. Misle da im tamponi cure, a zapravo je to zato što im je tampon samo u jednoj vagini.

- Ne krvare vagine u isto vreme. Zapravo, ne razumem kako to baš funkcioniše, ali uzimam pilule otkako mi je postavljena dijagnoza pa dugo nisam imala menstruaciju - otkriva.

Komentari (0)
Loading