Da li vam je haos u ormaru ili kuhinji? Deo stana koji je najneuredniji otkriva šta vas muči

Vesti 04.03.2024 14:35 0

Čak i u savršeno sređenim domovima, postoji kutak u kome je gomila nekih stvari, recimo, novina ili nečeg drugog. Evo šta to govori.

nered

Shutterstock

Mesto u stanu koje je u neredu govori o tome šta je vaša slaba tačka. Ako vam je u neredu:

Ormar - muči vas nostalgija

Neuredan ormar otkriva da razmišljate o vremenu kada te bili mlađi, mršaviji, srećniji… Stara odeća koja vam je sada tesna podseća vas na taj period i zato ne želite da je bacite. Da biste uživali u sadašnjosti, zaboravite prošlost i usmerite misli ka budućnosti. Sve stvari koje noste obukli u prethodnih godinu dana poklonite nekome.

Sto – slaba tačka vam je odugovlačenje

Gomila knjiga, papira i računa na stolu, i drugih sitnica, govore o tome da vam je teško da se pokrenete iz trenutne situacije i krenete dalje, ili izbegavate da se suočite sa problemima. Ali, odugovlačenje samo stvara pritisak jer neke stvari u životu ne možete izbeći, zato se bolje suočite s njima odmah i rešite ih.

nered

Shutterstock

 

Garaža – skloni ste izbegavanju

Odlaganje svega i svačega u garažu pokazuje da vam nedostaje mentalne snage da se suočite sa teškim zadacima zbog čega ih izbegavate. Čini vam se da ako nešto sklonite iz vidokruga, neće više postojati. Odvojite jedan slobodan dan i raščistite nered u garaži, pobacajte sve što vam ne treba, ostalo lepo složite. Odmah ćete se bolje osećati.

Prljava kuhinja - niste raspoloženi

Može biti znak da ste dugo već neraspoloženi. Čak i oni ljudi koji baš ne vole čišćenje, trude se da održavaju kuhinju čistom iz higijenskih razloga. Kada neko dozvoli da ona bude prljava, to može pokazuje da mu nije stalo ni do čega.

Prljavo kupatilo - pod stresom ste

Kada vam nije do ribanja kupatila nedeljama, pa se nakupi prljavština, to je najčešće znak da ste pod velikim stresom.

Tavan ili podrum - imate osećaj krivice

Ako na ovim mestima čuvate sitnice koje vas podsećaju na pretke (bake, deke i druge članove familije) za koje vam se čini, ako ih bacite, kao da ćete izneveriti te osobe, to može vremenom da postane emotivni teret. Ako te osobe više nisu s vama, zauvek će biti u vašem srcu. Sačuvajte vredne uspomene, a ostalo bacite.

Komentari (0)
Loading