Jedva izvukla živu glavu: Devojka se otrovala ugljen monoksidom zbog predmeta koji svi imamo, simptomi su jezivi

Slobodanka Ćorić Vesti 19.11.2023 11:33 0

Gubila je pamćenje i zaboravila kako da govori jer joj je jezik utrnuo

nesvestica

Printscreen/TikTok

Emi Mur je tiktokerka koja je popularna na pomenutoj društvenoj mreži, a ovoga puta želela je da ukaže na važan problem koji je zadesio. Video je prikupio preko 800.000 pregleda. Naime, ona se otrovala svećom.

- Nikada više neću kupiti sveću jer sam istraumirana - poručila je.

 Upalila sam 5 sveća, gorele su više od 10 sati u mojoj sobi sa zatvorenim vratima ceo dan, a ja sam ih ugasila i te noći otišla da spavam sa zatvorenim vratima - rekla za "Njujork post".

Istakla je da se osećala čudno dok je pokušavala da zatvori oči.

- Osećala sam se kao da mi je telo palo... kao da se moje telo odvojilo, kao da sam bila dvoje - priznala je u svom videu, više puta nazivajući taj osećaj "ludim".

Potom je čula glasove.

- Čula sam ovaj glas kao nešto nije u redu, i ustala sam, a grudi su mi bile tako "teške", a otkucaji mog srca bili su sve brži - kaže.

Odmah je probudila roditelje da je vode u bolnicu. Gubila je pamćenje i zaboravila kako da govori jer joj je jezik utrnuo. Takođe osećala je žeđ, zbunjenost, zamagljen vid, otežano disanje, bol u grudima, vrtoglavicu i glavobolju.

Lekari su joj saopštili da se verovatno otrovala ugljen monoksidom. Bila je priključena na aparat za kiseonik nekoliko sati.

Sada je dobro, ali apeluje na sve da se paze. Korisnici pomenute društvene mreže ostali su zaprepašćeni nakon ove priče.

Komentari (0)
Loading