Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : rak jajnika

Lidija Manić
11:45 Zdravlje

Najlepša misica Jugoslavije vodi najtežu bitku života: "Sama sam sebi obrijala glavu"

koma
19:01 Zdravlje

Ovu bolest zovu i tihi ubica, simptome retko ko na vreme primeti: 250.000 života se ugasi za godinu dana, obratite pažnju na ovo

doktor Aleksandar Stefanović
15:10 Zdravlje

Nadutost stomaka, štucanje i mučnina: Uobičajeni, ali ključni simptomi smrtonosne bolesti

žena
20:59 Zdravlje

Nije samo bol u stomaku: Žene često ignorišu ovih 6 simptoma, mogu da nagoveste bolest koja je opasna po život

Hana
16:17 Zdravlje

Hana je bila toliko naduvena, izgledala je kao trudnica: Doktori su joj rekli da ima problema sa varenjem, a istina je bila daleko gora

Farbanje
13:23 Zdravlje

Da li je vaše među njima? Šest zanimanja koja povećavaju rizik od nastanka raka jajnika

kosa
14:06 Zdravlje

RIZIK JE I DO TRI PUTA VEĆI Otkriveni poslovi koji mogu dovesti do raka jajnika

Kupatilo
21:30 Zdravlje

Tihi simptomi raka jajnika: Neke možete da uočite u toaletu

Hana je bila toliko naduvena, izgledala je kao TRUDNICA: Doktori su joj rekli da ima problema sa crevima, a istina je bila daleko gora
18:00 Zdravlje

Hana je bila toliko naduvena, izgledala je kao TRUDNICA: Doktori su joj rekli da ima problema sa crevima, a istina je bila daleko gora

Ovo su jasni SIMPTOMI raka jajnika: Ako osetite ovakve tegobe, ODMAH se javite LEKARU
12:45 Zdravlje

Ovo su jasni SIMPTOMI raka jajnika: Ako osetite ovakve tegobe, ODMAH se javite LEKARU

Ovaj podmukli simptom RAKA može da se javi dok JEDEMO: Ako vam se ovo dešava tokom OBROKA, hitno kod LEKARA!
09:00 Zdravlje

Ovaj podmukli simptom RAKA može da se javi dok JEDEMO: Ako vam se ovo dešava tokom OBROKA, hitno kod LEKARA!

Molila sam lekare da me detaljno pregledaju: Poslali su me kući sa lekom protiv bolova, sada nikada neću moći da imam decu
09:07 Zdravlje

Molila sam lekare da me detaljno pregledaju: Poslali su me kući sa lekom protiv bolova, sada nikada neću moći da imam decu

1 2
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

paradajz
21:36 Dom i saveti

Da li i vi paradajz čuvate u frižideru? Odmah ga izvadite, stavite ovo u kesu i neće se pokvariti!

klima
21:11 Dom i saveti

Kako da klima troši manje struje? Podesite je na ovoliko stepeni i uštedite na računu za električnu energiju!

krpe
19:20 Dom i saveti

Smrde vam kuhinjske krpe? Dodajte ovo u mašinu za veš i rešite se zauvek neprijatnog mirisa!

cveće
18:29 Dom i saveti

Oživite uvelo cveće: Baštovani koriste rastvor od 1 sastojka iz kupatila, biljke se oporave preko noći

Sušenje veša
16:48 Dom i saveti

Miriše fenomenalno, a ne dodaju ni trunku omekšivača: Ovako monahinje peru veš, predivan je na dodir, mekan kao duša

watch-icon

Preporučujemo

novac
22:01 Horoskop

Pun Mesec u Jarcu donosi sudbinski preokret: Za 5 znaka horoskopa život se menja iz korena!

paradajz
21:36 Dom i saveti

Da li i vi paradajz čuvate u frižideru? Odmah ga izvadite, stavite ovo u kesu i neće se pokvariti!

klima
21:11 Dom i saveti

Kako da klima troši manje struje? Podesite je na ovoliko stepeni i uštedite na računu za električnu energiju!

Shutterstock
20:46 Zdravlje

Napitak za nadutost stomaka: Doktor je otkrio recept koji će vas prosto izduvati!

haos
20:20 Porodica

Ništa vam ne ide od ruke? Ako su ova mesta u kući neuredna, to blokira novac i donosi svađu

horoskop
19:45 Horoskop

Horoskop za petak 11. jun: Vaga treba da bira s kim se druži, Strelcu stiže novčana nagrada, a šta čeka vas?

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.