15:20 Zdravlje Ove 2 namirnice su opasne za jetru: Jedemo ih svaki dan, a nismo ni svesni šta rade našem telu!
18:11 Zdravlje Mislite da imate masnu jetru? Ovo su simptomi koji se javljaju kod te bolesti i ne treba ih ignorisati
10:15 Zdravlje Jedan simptom masne jetre se vidi bez pregleda: Na to niko ne obraća pažnju, a ukazuje na tešku bolest
13:05 Zdravlje Doktor upozorava: Ako imate neki od ovih simptoma, odmah idite kod lekara, ugrožen je važan organ!
14:05 Zdravlje Javlja se na vratu ili stomaku: Ovo je prvi vidljivi znak bolesti masne jetre, koja često nema simptome u ranoj fazi
14:23 Zdravlje Masna jetra može biti vrlo opasna: Bezazleni simptom oko usta upućuje na teško oštećenje
11:36 Zdravlje Ako primetite ovakve PROMENE na stopalima, odmah se javite lekaru: To je znak da vam je ovaj organ u problemu
13:10 Zdravlje Bol ispod DESNOG rebra može ukazivati na OZBILJAN problem: Većina ljudi nije svesno da se BOLEST razvila do PRVE FAZE
09:23 Zdravlje Odmah pogledajte OČI i LICE: Ovi znakovi ukazuju na MASNU jetru, a jedan napitak pomaže na DUŽE staze
22:55 Zdravlje ČETIRI SIMPTOMA MASNE JETRE: Ako osećate ove signale uradite ultrazvuk dok još NORMALNO radi organ
15:50 Zdravlje Kako prepoznati MASNU JETRU ILI CIROZU? Ovo su simptomi i nikako ne smete da ih zanemarite!
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog