10:54 Dom i saveti Hrana koja briše masnoće sa jetre: Sok od ove biljke regeneriše je za 3 nedelje, tvrde nutricionisti
15:20 Zdravlje Ove 2 namirnice su opasne za jetru: Jedemo ih svaki dan, a nismo ni svesni šta rade našem telu!
18:11 Zdravlje Mislite da imate masnu jetru? Ovo su simptomi koji se javljaju kod te bolesti i ne treba ih ignorisati
10:15 Zdravlje Jedan simptom masne jetre se vidi bez pregleda: Na to niko ne obraća pažnju, a ukazuje na tešku bolest
13:05 Zdravlje Doktor upozorava: Ako imate neki od ovih simptoma, odmah idite kod lekara, ugrožen je važan organ!
14:05 Zdravlje Javlja se na vratu ili stomaku: Ovo je prvi vidljivi znak bolesti masne jetre, koja često nema simptome u ranoj fazi
14:23 Zdravlje Masna jetra može biti vrlo opasna: Bezazleni simptom oko usta upućuje na teško oštećenje
11:36 Zdravlje Ako primetite ovakve PROMENE na stopalima, odmah se javite lekaru: To je znak da vam je ovaj organ u problemu
13:10 Zdravlje Bol ispod DESNOG rebra može ukazivati na OZBILJAN problem: Većina ljudi nije svesno da se BOLEST razvila do PRVE FAZE
09:23 Zdravlje Odmah pogledajte OČI i LICE: Ovi znakovi ukazuju na MASNU jetru, a jedan napitak pomaže na DUŽE staze
22:55 Zdravlje ČETIRI SIMPTOMA MASNE JETRE: Ako osećate ove signale uradite ultrazvuk dok još NORMALNO radi organ
15:50 Zdravlje Kako prepoznati MASNU JETRU ILI CIROZU? Ovo su simptomi i nikako ne smete da ih zanemarite!
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!