08:45 Lepota i Moda Ulična elegancija: Farmerke širokih nogavica vratile su se na velika vrata i oterale sve ostale krojeve
20:25 Lepota i Moda Zbog naše Mimi ceo London je stao: Prošetala gradom u „mob wife“ stajlingu, nema osobe koja se za njom nije okrenula!
08:35 Lepota i Moda Model FARMERICA kojim su opčinjene SVE žene u Srbiji: Nose ih Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Jelena Đoković, a toliko su MOĆNE da će se svi za vama OKRETATI
21:30 Lepota i Moda Njen TRIK pogledalo je više od MILION LJUDI: Ovo je najlakša metoda za ŠIRENJE farmerki koje su vam MALE
09:48 Ispovesti Ovako se proizvode MODERNE farmerke: Pune su HEMIKALIJA i OTROVA koji su štetni za ZDRAVLJE ljudi (VIDEO)
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima