Zbog naše Mimi ceo London je stao: Prošetala gradom u „mob wife“ stajlingu, nema osobe koja se za njom nije okrenula!

Vesti 08.02.2024 20:25 0

Devojka je na ulicama Londona zaustavila Mimi iz Beograda, jer je bila oduševljena njenim stajlingom i sve objavila na svom TikToku.

mimi

Printscreen/TikTok

Devojka čiji se profil na "TikToku" zove „thefemaleformula“ šeta ulicama Londona i kada vidi ženu čiji joj se autfit dopadne, ona je zaustavi i pita o stajlingu. One ispričaju sve detalje, od glave do pete - koji dizajneri su kreirali odeću koju imaju na sebi, obuću, naočare, nakit koji nose tog dana, parfem koji su stavile. Pita ih gde su sve to kupile, šta vole inače da nose od popularnih trendova, koju šminku, kako se neguju. Zatim taj video objavi na svom profilu na "TikToku".

Prvi put je na londonskim ulicama naišla na Srpkinju, čiji je stajling na prvi pogled oduševio. Označila ga je kao impresivan, autfit dana i preporuku za „mob wife“ estetiku. Naša Mimi je zaista izgledala glamurozno. Obukla je crnu bundu, crne farmerice sa širokim nogavicama i patike. Odevnu kombinaciju je upotpunila crnim kačketom i naočarima za sunce, a sve zajedno je činilo savršen „mob wife“ stajling.

 

 

Ako još niste čuli za to, „mob wife“ etstetika znači da izgledate kao žena mafijaša. Da biste to postigli, treba da imate bundu od pravog krzna, dobar parfem, jaku šminku, kosa sa puno volumena, mnogo zlatnog nakita. Obavezne su naočare za sunce, a poželjno je da odeća od glave do pete bude crne boje.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading