15:18 Poznati Sin slavnog glumca bukvalno se prepolovio: Dijetu mu je dao otac koji je i u osmoj deceniji top frajer
10:02 Poznati Ne smeta im razlika u godinama: Bivšu ženu je varao sa dadiljom, a sada staje na ludi kamen u osmoj deceniji sa 30 godina mlađom ženom
18:00 Poznati Neverovatna FIZIČKA promena Hjua Džekmana: Njegov izgled je impresionirao i Švarcenegera
09:40 Poznati Koristio je steroide da bi se proslavio kao TERMINATOR: Snimao je filmove za ODRASLE pa se našao na naslovnoj stranici GEJ časopisa
13:48 Poznati SLAVNI GLUMAC je krio da je DETE dobio sa KUĆNOM POMOĆNICOM: Godinama nije hteo da ga VIDI, a upravo je on njegova SLIKA I PRILIKA
14:27 Poznati Jedna je od OMILJENIH glumica: Karijeru je započela sa 19 godina, a mnogi ne znaju da je to bio FILM ZA ODRASLE
15:32 Zdravlje "IZBACIO SAM OVU NAMIRNICU IZ ISHRANE i mnogo sam zdraviji ": Arnold Švarceneger izjavio je da mu je holesterol toliko nizak, da doktor misli da LAŽIRA rezultate!
12:55 Poznati "Izgleda kao PODGREJANA pihtija": Čuveni Terminator uslikan na plaži u OSMOJ deceniji, komentari su OPREČNI, jedni kažu da je sačuvao MASU, a drugi se zgražavaju
09:53 Poznati Prvih OSAM godina nije verovao da mu je to sin: O Švarcenegerovoj aferi brujali su SVETSKI mediji, a zbog jednog detalja mu je uništen UGLED!
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije