12:01 Poznati Sin slavnog GLUMCA bukvalno se PREPOLOVIO: Dijetu mu je dao OTAC koji je i u OSMOJ deceniji top FRAJER sa izvajanim MIŠIĆIMA
10:02 Poznati Ne smeta im razlika u godinama: Bivšu ženu je varao sa dadiljom, a sada staje na ludi kamen u osmoj deceniji sa 30 godina mlađom ženom
18:00 Poznati Neverovatna FIZIČKA promena Hjua Džekmana: Njegov izgled je impresionirao i Švarcenegera
09:40 Poznati Koristio je steroide da bi se proslavio kao TERMINATOR: Snimao je filmove za ODRASLE pa se našao na naslovnoj stranici GEJ časopisa
13:48 Poznati SLAVNI GLUMAC je krio da je DETE dobio sa KUĆNOM POMOĆNICOM: Godinama nije hteo da ga VIDI, a upravo je on njegova SLIKA I PRILIKA
14:27 Poznati Jedna je od OMILJENIH glumica: Karijeru je započela sa 19 godina, a mnogi ne znaju da je to bio FILM ZA ODRASLE
15:32 Zdravlje "IZBACIO SAM OVU NAMIRNICU IZ ISHRANE i mnogo sam zdraviji ": Arnold Švarceneger izjavio je da mu je holesterol toliko nizak, da doktor misli da LAŽIRA rezultate!
12:55 Poznati "Izgleda kao PODGREJANA pihtija": Čuveni Terminator uslikan na plaži u OSMOJ deceniji, komentari su OPREČNI, jedni kažu da je sačuvao MASU, a drugi se zgražavaju
09:53 Poznati Prvih OSAM godina nije verovao da mu je to sin: O Švarcenegerovoj aferi brujali su SVETSKI mediji, a zbog jednog detalja mu je uništen UGLED!
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret