07:17 Ispovesti Zabranjena ljubav Sofije i Mustafe: Govorili su “Gde baš Vlahinju da nađeš", ali ništa ih nije moglo zaustaviti
20:05 Ispovesti Držala je 25 godina na TAVANU i ostavila da se GUŠI u izmetu: Priča o DEVOJCI koju je MAJKA uništila LEDI krv u žilama
09:00 Ispovesti On MUSLIMAN, ona SRPKINJA: Zabranjena ljubav Sofije i Mustafe "Za moje roditelje je to bilo STRAŠNO, od oca sam dobila ULTIMATUM"
15:32 Ispovesti "SA NJIM JE UMRLA I TA TAJNA" Nakon 28 godina ELDAR je saznao da ima sestru MILENU, plod ZABRANJENE LJUBAVI njegovog POKOJNOG oca!
11:54 Porodica Ćerki sam ostavila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna, zašto me ovako muči?
11:23 Poznati Anđelina Džoli ništa više ne krije: Holivudska ikona konačno pokazuje ono što je dugo držala u tajnosti, žene joj se klanjaju
11:02 Dom i saveti Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada
10:43 Ispovesti Sok koji ima svaka kuća u Srbiji, uništio joj je jetru! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"
10:20 Dom i saveti Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno