11:03 Ispovesti Najstarija žena na svetu (116) otkrila tajnu dugovečnosti: Jedno pravilo mi je produžilo život i donelo sreću
13:25 Porodica „Jedno pravilo me održalo u životu 116 godina“: Najstarija žena na svetu otkrila tajnu dugovečnosti, kralj Čarls joj lično čestitao
12:51 Ispovesti Sa 134 godine je najstariji čovek na Balkanu: Izrasli mu treći zubi s kojima može da podigne jare!
11:10 Ispovesti Tajne dugovečnosti doktora od 103 godine: Otkrio navike koje su mu pomogle da postane stogodišnjak
17:02 Ispovesti Ima 115 godina i najstarija je osoba na svetu: Kaže da joj je jedno pravilo sačuvalo živce
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!