18:40 Zdravlje Od ovog raka najčešće oboljevaju ljudi preko 50 godina: Rani znaci su veoma jasni, dobro obratite pažnju
10:10 Zdravlje Tina Tarner borila se sa rakom koji kosi ljude u Srbiji: Zbog posledica želela da se ubije, zato ove znake ne ignorišite
14:35 Zdravlje Milena je saznala da ima rak debelog creva: "Videla sam crnu mrlju koja pulsira, pušta pipke, sve mi je bilo jasno!"
10:55 Zdravlje Nije mogla da prestane da podriguje: Bio je to jedini simptom pre nego što je otkrila da ima smrtonosnu bolest
17:07 Zdravlje Nije samo KRV U STOLICI: Ovo su simptomi RAKA DEBELOG CREVA koje najčešće ne znamo da PREPOZNAMO
21:00 Zdravlje Jedan SIMPTOM je GLAVNI pokazatelj RAKA debelog creva: Organizam šalje SIGNAL koji zahteva HITNU posetu lekaru
17:23 Zdravlje Rak debelog creva u Srbiji se okriva najčešće u METASTATSKOJ fazi: Prvi simptom je LAKO UOČITI, ako ga osetite, nipošto ga NE IGNORIŠITE
09:10 Ispovesti Sve je počelo groznicom: Atipični simptomi su otkrili rak debelog creva koji je već METASTAZIRAO
08:00 Zdravlje Najveća SMRTNOST u Srbiji je zbog RAKA debelog creva: Kad napunite OVOLIKO godina, obavezno treba da uradite KOLONOSKOPIJU
21:51 Lepota i Moda U salonima ovo će biti najpopularniji manikir: Ove jeseni na velika vrata se vraćaju kratki nokti
21:07 Poznati "Verovala sam da ću doživeti ljubav mojih roditelja": Šakira u emotivnoj ispovesti otvorila dušu i priznala koliko je boli Pikeova izdaja
20:20 Lepota i Moda Megan Markl najčešće nosi ovu frizuru: Razlog za to je jednostavan, žene će je baš zato obožavati
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. septembar: Ovnovi se sukobljavaju sa partnerom, Vage treba da se posvete zapostavljenim obavezama