20:49 Porodica Šta znači kad mačka dođe sama na kućni prag? Ne terajte je, veruje se da to znači samo jedno
13:09 Dom i saveti Privlači nesreću i bolest: Prema narodnom verovanju ovu biljku nikako ne treba saditi u blizini kuće
20:00 Porodica Pazite koga sretnete kad izađete iz kuće: Po tome ćete znati da li će vas poterati maler ili sreća
15:00 Lepota i Moda Na kom prstu volite da nosite prsten? Evo koje skrivene želje otkrivate i kakve poruke šaljete
21:35 Dom i saveti Kada vam se desi ovo, dobićete pare: Znakovi koji nagoveštavaju uplatu i bolju finansijsku situaciju
15:25 Dom i saveti Narodni običaji za srećnu 2024: Da vas ne tera baksuz cele godine, danas ne bacajte đubre i ne radite ove stvari
21:19 Horoskop Narodna verovanja: Gledajte koga srećete kad izađete iz kuće, odmah ćete znati da li će vam dan biti uspešan ili baksuzan
20:30 Dom i saveti Narodna verovanja o drveću: Bagrem se ne sadi blizu kuće jer ne rađa, jedno drvo privlači ljubav, a evo koje čuva ukućane od nesreće
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti