08:27 Ispovesti Naručila je dijamantski prsten iz Kine za 350 evra: Kad je otvorila paket, ostala je bez teksta!
13:44 Ispovesti Kupila fotelju iz snova sa Temua po smešno niskoj ceni: Niko ne veruje da je ovo dobila
18:26 Ispovesti Na Temuu sam kupio kantu za smeće: Supruga i ja smo pukli od smeha kad smo videli šta je stiglo!
16:17 Ispovesti Naručila sam ukras za kuću sa Temua: Zanemela sam kad sam otvorila paket i videla šta je unutra
14:02 Ispovesti Naručila sam patike sa Temua i jedva čekala da stignu: Kad sam otvorila paket, zanemela sam od šoka!
17:45 Porodica Kupila sam na Temuu roletne: Kada sam otvorila paket, šokirala sam se, danima se smejem!
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
12:41 Ispovesti Ljudi napali snaju da je nezahvalna: „Svekrva naručuje s Temu-a grozne stvari za bebu iako sam joj zabranila, kako da je zaustavim?“
16:34 Ispovesti Kupila trenerku sa sajta za polovnu garderobu: Kad je otvorila paket, samo što se nije šlogirala!
21:27 Ispovesti Naručila torbicu sa Temu-a, a kad je otvorila paket, pozelenela je od muke: Noćna mora svake žene se upravo obistinila!
13:35 Ispovesti Žena je kupila šolje preko interneta, i to za poklon: Kada je otvorila paket, samo što se nije šlogirala!
20:23 Ispovesti Naručila ogrlicu sa Temu-a, ali kad je stigao paket zanemela je od užasa: Umesto prelepog nakita, videla pravu grozotu!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg
11:00 Horoskop Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret
10:38 Ispovesti Devet godina živela u paklu: Dragana je bila žrtva porodičnog nasilja, čak i u trudnoći
10:08 Porodica Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom
09:58 Poznati Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...