13:22 Zdravlje Glavobolja danima ne prestaje: Žale se i oni koji nisu prehlađeni, obratite pažnju, ovo je mogući uzrok
14:40 Zdravlje Kad vas boli glava, ovo ne jedite, biće vam još gore! Neurolog otkriva koje namirnice pojačavaju migrenu
21:25 Zdravlje Mira je stavila koru banane u frižider: Posle 10 minuta je rešila problem koji ima godinama
16:02 Zdravlje Ana je 9 godina umirala od bolova: Naizgled bezazlena bolest napravila je haos u njenom telu, doktori se borili za njen život
13:02 Zdravlje Trik koji je zaludeo milione: Uz pomoć pirinča i čarape ublažite glavobolju, bol u vratu i zglobovima
08:01 Zdravlje Za manje od minut rešite nepodnošljivu migrenu: Lekar savetuje da probate ovo, provereno deluje
08:04 Zdravlje Zaobilazite ih u širokom luku: Hemijski spojevi u ovim namirnicama mogu biti okidači za migrenu
16:58 Zdravlje Istraživanje otkriva: Ublažavanje simptoma gorušice na ovaj način može povećati rizik od migrene
22:13 Zdravlje Kiropraktičar upozorava: Ova poza je najgora za spavanje, stvara bol u kičmi i izaziva migrenu!
08:43 Zdravlje Na skeneru se sve videlo: Glava ga je bolela mesecima, a onda je otkriveno da je kriva namirnica koju Srbi obožavaju
17:50 Zdravlje Hrana može da isprovocira migrenu: Držite se podalje od ovih namirnica, preduhitrite bol kao maher
14:01 Zdravlje Dr Stanković kaže da ove dve voćke najviše goje: Sadrže mnogo šećera, a Srbi ih tamane
13:32 Ispovesti Radim kao dadilja kod milionera: Evo šta sve moram da uradim za ogromnu platu, a šta mi je strogo zabranjeno
13:05 Poznati Bijonse prekinula nastup: Pevačica napravila haos u sred turneje, sve je stalo kada je spomenula 2 osobe
12:42 Horoskop Ako ste rođeni u ovom znaku, blago vama: Druga polovina juna je vaša, ostvarićete sve što poželite!
12:12 Ispovesti Zaova me je prevarila: Došla sam kod nje nakon smrtnog slučaja, a ona mi umesto utehe rekla ovo
11:51 Dom i saveti Tri biljke za sunčane terase: Cvetaju celo leto, podnose visoke temperature i izgledaju fantastično