21:29 Ispovesti Marko je godinama mislio da ima migrene: Šokirala ga je dijagnoza koju je dobio kod lekara!
11:54 Zdravlje Puca mi glava zbog promene vremena: Prijateljica mi je rekla za ovaj čaj, od tada više ne trpim bol!
15:22 Zdravlje Imate migrenu? Može biti povezana sa još jednim bolnim stanjem, simptomi su gotovo identični
13:22 Zdravlje Glavobolja danima ne prestaje: Žale se i oni koji nisu prehlađeni, obratite pažnju, ovo je mogući uzrok
14:40 Zdravlje Kad vas boli glava, ovo ne jedite, biće vam još gore! Neurolog otkriva koje namirnice pojačavaju migrenu
21:25 Zdravlje Mira je stavila koru banane u frižider: Posle 10 minuta je rešila problem koji ima godinama
16:02 Zdravlje Ana je 9 godina umirala od bolova: Naizgled bezazlena bolest napravila je haos u njenom telu, doktori se borili za njen život
13:02 Zdravlje Trik koji je zaludeo milione: Uz pomoć pirinča i čarape ublažite glavobolju, bol u vratu i zglobovima
08:01 Zdravlje Za manje od minut rešite nepodnošljivu migrenu: Lekar savetuje da probate ovo, provereno deluje
08:04 Zdravlje Zaobilazite ih u širokom luku: Hemijski spojevi u ovim namirnicama mogu biti okidači za migrenu
16:58 Zdravlje Istraživanje otkriva: Ublažavanje simptoma gorušice na ovaj način može povećati rizik od migrene
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka