11:54 Zdravlje Puca mi glava zbog promene vremena: Prijateljica mi je rekla za ovaj čaj, od tada više ne trpim bol!
15:22 Zdravlje Imate migrenu? Može biti povezana sa još jednim bolnim stanjem, simptomi su gotovo identični
13:22 Zdravlje Glavobolja danima ne prestaje: Žale se i oni koji nisu prehlađeni, obratite pažnju, ovo je mogući uzrok
14:40 Zdravlje Kad vas boli glava, ovo ne jedite, biće vam još gore! Neurolog otkriva koje namirnice pojačavaju migrenu
21:25 Zdravlje Mira je stavila koru banane u frižider: Posle 10 minuta je rešila problem koji ima godinama
16:02 Zdravlje Ana je 9 godina umirala od bolova: Naizgled bezazlena bolest napravila je haos u njenom telu, doktori se borili za njen život
13:02 Zdravlje Trik koji je zaludeo milione: Uz pomoć pirinča i čarape ublažite glavobolju, bol u vratu i zglobovima
08:01 Zdravlje Za manje od minut rešite nepodnošljivu migrenu: Lekar savetuje da probate ovo, provereno deluje
08:04 Zdravlje Zaobilazite ih u širokom luku: Hemijski spojevi u ovim namirnicama mogu biti okidači za migrenu
16:58 Zdravlje Istraživanje otkriva: Ublažavanje simptoma gorušice na ovaj način može povećati rizik od migrene
22:13 Zdravlje Kiropraktičar upozorava: Ova poza je najgora za spavanje, stvara bol u kičmi i izaziva migrenu!
08:43 Zdravlje Na skeneru se sve videlo: Glava ga je bolela mesecima, a onda je otkriveno da je kriva namirnica koju Srbi obožavaju
21:13 Poznati Da li znate čiji je ovo sin? Tata mu je vrhunski glumac, a kažu da je bolji frajer od njega iako je tek napunio 18 godina
20:45 Zdravlje Ako ne možete ovo da izgovorite i imate suva usta, zovite Hitnu pomoć: Ključno je reagovati u roku od 72 sata!
20:17 Poznati Glumica objavila potresnu vest kako bi izbegla patnju u 66. godini: "Iz prve ruke sam videla kako je to..."
19:48 Porodica 4 osobine koje dete nasleđuje isključivo od majke: Ovde očevi geni nemaju šta da traže