09:00 Porodica Snimak zbog kog je bez teksta ostalo dva miliona ljudi: Pogledajte kako se organi majke pomeraju u trudnoći
19:00 Ispovesti Ljubicu iz Arilja je u trudnoći svekrva izbacila iz kuće: Njen suprug Milan je podržao svoju majku, ali jasno je i zašto
11:07 Ispovesti Saznala sam da me VARA, dok sam čekala naše treće dete: Ipak ga nisam ostavila, nešto VAŽNO je presudilo
15:30 Ispovesti Bila je SUROGAT majka i radila je za POZNATU ženu: "Bila je ODVRATNA prema meni, ismevala me i na kraju mi je PAKAO napravila"
13:10 Ispovesti U osmom mesecu trudnoće je otkrila da ima RAK: Lekari su rekli da se začepio MLEČNI KANAL, ali je istina bila SUROVA
09:58 Porodica "Zatrudnela sam dok sam već bila TRUDNA": Doktori su se našli u ČUDU, ovakav slučaj se NIKADA ne dešava
21:00 Ispovesti Žena se porodila USRED večere sa PRIJATELJIMA: Gosti NISU imali pojma šta se događa, ovako je to sakrila od njih
21:05 Poznati Poznati PEVAČ optužen za 4 AFERE: Rekao ljubavnici da želi da nazove DETE po njoj dok mu je žena TRUDNA
16:30 Ispovesti Trudna je sa BIVŠIM koji je VARAO: Sad ne može da ga PODNESE i ne želi ga u svom ŽIVOTU
17:00 Porodica Trudnice, vodite računa KOJIM SREDSTVIMA čistite kuću: Strogo PREKONTROLIŠITE da ne biste UGROZILI zdravlje vaše BEBE
10:52 Ispovesti Ispovest muškarca (28) kome je brak PRESEO, uzdrmala je JAVNOST: "Žao mi je što sam se OŽENIO, nepodnošljiva je otkako je TRUDNA"
18:52 Poznati UMESTO TELEFONA "OKAČIO" TRUDNU ŽENU NA OGLAS: Ovaj Beograđanin stavio je čak i njenu cenu! (FOTO)
19:57 Zdravlje Svi prave jednu grešku, koja može uticati na rezultat: Evo na šta treba da obratite pažnju kada merite temperaturu
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 17. februar: Jarčevi će imati finansijske izazove, dobro obratite pažnju
19:00 Poznati Prvo su je zvali "Rotvajler", a onda su je nazivali još pogrdnijim imenima: Evo kako su prinčevi Hari i Vilijam ismevali kraljicu Kamilu
18:27 Porodica Raznežićete se i istog trenutka će vam krenuti suze: Kada vidite kako se igraju dečak i pas, briznućete u plač
17:59 Dom i saveti Ova namirnica razara kamenac sa slavina, a nije ni limun, ni soda bikarbona: Svi je obožavamo, a ona dobra i za čišćenje
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Sudbonosni period za novac i ljubav, jedan znak će biti posebno srećan