09:00 Porodica Snimak zbog kog je bez teksta ostalo dva miliona ljudi: Pogledajte kako se organi majke pomeraju u trudnoći
19:00 Ispovesti Ljubicu iz Arilja je u trudnoći svekrva izbacila iz kuće: Njen suprug Milan je podržao svoju majku, ali jasno je i zašto
11:07 Ispovesti Saznala sam da me VARA, dok sam čekala naše treće dete: Ipak ga nisam ostavila, nešto VAŽNO je presudilo
15:30 Ispovesti Bila je SUROGAT majka i radila je za POZNATU ženu: "Bila je ODVRATNA prema meni, ismevala me i na kraju mi je PAKAO napravila"
13:10 Ispovesti U osmom mesecu trudnoće je otkrila da ima RAK: Lekari su rekli da se začepio MLEČNI KANAL, ali je istina bila SUROVA
09:58 Porodica "Zatrudnela sam dok sam već bila TRUDNA": Doktori su se našli u ČUDU, ovakav slučaj se NIKADA ne dešava
21:00 Ispovesti Žena se porodila USRED večere sa PRIJATELJIMA: Gosti NISU imali pojma šta se događa, ovako je to sakrila od njih
21:05 Poznati Poznati PEVAČ optužen za 4 AFERE: Rekao ljubavnici da želi da nazove DETE po njoj dok mu je žena TRUDNA
16:30 Ispovesti Trudna je sa BIVŠIM koji je VARAO: Sad ne može da ga PODNESE i ne želi ga u svom ŽIVOTU
17:00 Porodica Trudnice, vodite računa KOJIM SREDSTVIMA čistite kuću: Strogo PREKONTROLIŠITE da ne biste UGROZILI zdravlje vaše BEBE
10:52 Ispovesti Ispovest muškarca (28) kome je brak PRESEO, uzdrmala je JAVNOST: "Žao mi je što sam se OŽENIO, nepodnošljiva je otkako je TRUDNA"
18:52 Poznati UMESTO TELEFONA "OKAČIO" TRUDNU ŽENU NA OGLAS: Ovaj Beograđanin stavio je čak i njenu cenu! (FOTO)
10:12 Lepota i Moda Mogli biste da ostanete bez kose: Većina ovo radi, a nije ni svesna da tako brže i lakše opada
10:00 Zdravlje Slušajte lekare: Ovih 10 namirnica su bogate mineralom koji je ključan za metabolizam, evo kako da ih uvrstite u ishranu
09:24 Poznati Fatalna manekenka u 45. godini pokazala trudnički stomačić: Čeka treće dete, a niko ne može da se nagleda njene figure
08:58 Zdravlje Viktorija (28) je 30 dana provela u komi: Zbog pogrešnog lečenja joj propadali organi i opadala koža
08:27 Poznati Porodila se Aleksandra: Gumica koju su Srbi gledali u seriji ,,Beli Lotos" dočekala prvo dete, a ovaj potez niko nije očekivao
08:00 Zdravlje Kardiolog Otašević opominje: Ako vam srce "preskače", obavezno uradite EKG pregled - može da spase život kod infarkta, a evo šta još otkriva