Bila je SUROGAT majka i radila je za POZNATU ženu: "Bila je ODVRATNA prema meni, ismevala me i na kraju mi je PAKAO napravila"

Vesti 03.04.2023 15:30 0

Šana Sent Kler je surogat majka koja radi sa poznatim ličnostima i koja prenosi da ima užasna iskustva

Bila je SUROGAT majka i radila je za POZNATU ženu: "Bila je ODVRATNA prema meni, ismevala me i na kraju mi je PAKAO napravila"

Shutterstock

Šana iz pansilvanije je frizerka i drži kokoške sa suprugom. Ona je hrabra žena koja je odlučila da svojim telom i dušom pomogne drugima da ostvare svoje snove i želje. Kao majka koja je izgubila svoje prvo dete, Šana je duboko razumela bol i tugu koju mnogi ljudi osećaju kada se suoče sa neplodnošću. Zato je odlučila da postane surogat majka i pruži drugima priliku da ostvare svoje snove o roditeljstvu.

Surogat majčinstvo je proces koji zahteva ogromnu hrabrost i požrtvovanje. Šana je svesna da će njeno telo i život biti u potpunosti posvećeni stvaranju života za drugu ženu. Ali ona ne gleda na to kao na žrtvu, već kao na priliku da učini nešto veliko i humano. Ona veruje da je svaki život važan i da ima smisla pomoći drugima da dožive radost roditeljstva.

Šana je srećna što može da bude deo tako intimnog procesa kao što je surogat majčinstvo. Ali ona je i svesna da to nije lako i da može biti veoma izazovno. U ovom procesu učestvuju dve žene koje se možda nikada ranije nisu poznavale i koje se udružuju kako bi stvorile novi život. To zahteva veliku posvećenost, strpljenje, razumevanje i poverenje.

Za prvu surogat trudnoću dobila je 50.000 dolara, a samo nekoliko meseci kasnije, Šanu je kontaktirala jedna poznata žena, koju ćemo zvati Ketrin, zbog zaštite privatnosti.

Volela sam njenu priču o tome kako je bila u ranim 40-im i pokušavala da ima bebu godinama, ali trudnoća nikada ne bi uspela. Nakon lepog iskustva sa prvom majkom, nisam videla problem sa tim.“

Ipak, Šana smatra da je surogat majčinstvo jedan od najboljih načina da se pomogne ljudima koji se bore sa neplodnošću da ostvare svoj san o roditeljstvu. Za nju, novac koji dobija za to nije toliko bitan koliko činjenica da je u mogućnosti da učini nešto važno za nekog drugog. Šana je primer hrabre i nesebične žene koja je spremna da se posveti stvaranju novog života i pomogne drugima da ostvare svoje snove o roditeljstvu.

Bila je gruba prema konobaru, birala je hranu sa menija za koju sam rekla da je ne želim i ismevala me kada sam rekla da neću vino. Gutljaj vina ne bi škodio, ali sam se spremala da obavim još jedan transfer i nisam smatrala da je prikladno. Čak je i flertovala sa mojim mužem“, iskrena je Šana.

Šana je prvi put upoznala Ketrin na transferu embriona u klinici za vantelesnu oplodnju u Njujorku koja je bila vrlo luksuzno opremljena. Poznata ličnost nije se zahvalila Šani nakon susreta i već je imala nekoliko neuspešnih pokušaja da zatrudni. Prvi transfer embriona nije uspeo, a Ketrin je bila nezainteresovana nakon toga. Pre drugog transfera, Ketrin je odvela Šanu i njenog muža na večeru, ali je bila neugodna i gruba prema konobaru. Šana nije želela vino jer se pripremala za novi transfer, ali Ketrin ju je ismejala zbog toga. Drugi transfer embriona takođe nije uspeo. Tokom trećeg transfera, koji je bio uspešan, Šana je dobila poziv od Ketrin koja joj je saopštila da je upravo dobila sina od druge surogat majke. Kada je Šana pitala zašto joj to nije ranije rekla, Ketrin je odgovorila da nije imala obavezu da joj to kaže.

Dve žene više nisu progovorile  i dve nedelje nakon što je prekinula veze sa Ketrin, Šana je imala pobačaj.

Dobila je oko 11.000 dolara – ugovor koji je potpisala sa Ketrin predviđao je isplatu od 45.000 dolara za bebu, 55.000 dolara ako se radi o blizancima i 60.000 dolara za trojke ili više beba.

Najvažnija stvar koju je Šana naučila kao surogat majka je da nikada ne žuri sa aranžmanom, prenosi Dailymail.

Komentari (0)
Loading