21:10 Lepota i Moda Dobar ulov ili greška? Devojka kupila torbu luksuznog brenda za samo 50 evra, mnogi smatraju da ne vredi ni toliko
11:16 Ispovesti „Sada može da parira svojoj mami“: Za prvi rođendan poklonila ćerki minijaturnu torbu od 1.800 dolara i naišla na žestoku osudu
19:17 Lepota i Moda Dva para cipela koje svaka razmažena bogatašica ima u ormanu: Koštaju pravo malo bogatstvo!
21:18 Poznati Princeza Dajana je nakon RAZVODA napravila drastičnu promenu: Zbog BOLA se odrekla stvari koju je mnogo volela, a u sve je umešana i KAMILA
20:30 Lepota i Moda Kraljica ELEGANCIJE napokon na svome: Margo Robi u VATRENOJ haljini ponovo ima OSMEH na licu, a razlog vidi samo VEŠTO oko
15:16 Poznati Za njim je ludela cela Jugoslavija, a on je hteo samo nju: Vole se 45 godina, ne slikaju se za novine i ne dele savete za sreću
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
12:41 Ispovesti Ima 102 godine i lice skoro bez bora! Celog života neguje kožu istim sredstvom koje možete da kupite za 400 dinara!