13:31 Dom i saveti Prirodno sredstvo za prašinu: Kad je ovim obrišete, zaboravićete kada ste čistili kuću!
16:08 Dom i saveti Milina kuhinja uvek blista, a sad je otkrila trik: „Masnoću sa ormarića lako skinem mešavinom od 3 sastojka“
14:54 Porodica Uvek ovako čistim masnoću između stakla na rerni: Sve se skine bez ribanja, rerna zasija kao nova!
12:26 Dom i saveti Čišćenje venecijanera je gotovo za 5 minuta: Treba vam samo 1 sastojak iz kuhinje, prljavština se odmah skida!
14:00 Dom i saveti Sirćetom ne ribajte ova 3 mesta u kući: Svi to radimo, a stručnjaci kažu da ih tako uništavamo
19:35 Dom i saveti Zid će biti kao nov: Nanesite ovo sredstvo na mesto gde se pojavila buđ i za 10 minuta ćete se oduševiti rezultatom!
10:52 Poznati Skandal na Ibici: Leonardu Dikapriju policija zabranila ulazak na privatnu žurku - drama se odvijala naočigled njegove devojke (27)
10:27 Dom i saveti Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!
09:37 Dom i saveti Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus
09:25 Ispovesti Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"
09:12 Dom i saveti Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista