21:20 Poznati Bolesna je, muž joj se bori sa rakom, a sad je stigla vest o smrti koja ju je dotukla: Crni dani za kraljicu Kamilu uzeli maha
16:59 Zdravlje Ako se na vreme prepozna, izuzetno su visoke šanse za uspešno lečenje: Profesor upozorio na simptome raka usne duplje, obratite pažnju
17:38 Ispovesti Mislila sam da je mamurluk: Obična glavobolja krila je nešto mnogo opasnije, jedan pregled joj je promenio život
15:06 Zdravlje Rak ŠTITNE ŽLEZDE se najteže otkriva: OVO su prvi simptomi, ako ih primetite, odmah idite kod DOKTORA!
11:29 Zdravlje Godinama se lečila od ekcema: Fleka na licu počela je da krvari, a onda je saznala strašnu dijagnozu
13:30 Zdravlje Doktori su tvrdili da je samo ANKSIOZNA a onda su stigli rezultati: "Znala sam da nešto nije dobro, slušajte svoje TELO"
19:00 Ispovesti Ni jedna DIJETA joj nije pomogla da smrša: "Nakon 10 godina gojaznosti, lekari su izvadili nešto što me je uništavalo"
20:30 Zdravlje Sasvim obično fotografisanje bebe se pretvorilo u pravi PAKAO: Na slikama su OVO ugledali i oduzeli se od JEZE i straha!
12:00 Poznati "Ako uočite RAK, odstranite mi obe DOJKE: Šeron Stoun je sinoćnim govorom RASPLAKALA svet, trenutno vodi BORBU sa tumorom!
09:00 Zdravlje Ova TRI simptoma ukazuju na TUMOR: Ne možete ih LAKO uočiti ali je bitno da dobro obratite PAŽNJU!
11:00 Zdravlje U razmaku par meseci je saznala da ima DVA tumora: OVO su bili simptomi, iako su doktori tvrdili da je MLADA za takvo zdravstveno stanje!
20:30 Ispovesti Oproštajno pismo SUPRUGA čija je žena umrla od raka, sve je RASPLAKALO: "Bila je NAJSNAŽNJA osoba na svetu, nedostaješ kao prvog dana"
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije
13:11 Ispovesti "Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja