15:49 Zdravlje Super melem: Za samo SEDAM dana snižava HOLESTEROL i reguliše krvni pritisak, a sve sastojke imate u kući
08:40 Zdravlje Domaći sirup, jak poput antibiotika: Pravi se od samo DVA sastojka, a uništava bakterije, viruse i gljivice koje mogu izazvati infekcije
18:30 Dom i saveti Sa OVIM začinom morate biti OPREZNI: Leči razne UPALE i ubija BAKTERIJE ali je dozvoljen samo u ODREĐENOJ meri
21:00 Zdravlje Napitak za regulisanje KRVNOG PRITISKA: Stavite u vodu ovu biljku, po preporuci čuvenog SRPSKOG travara, Jove Mijatovića i rešite se TEGOBA
12:55 Zdravlje Zaustavite BRZO krvarenje iz nosa: Napravite čaj od ovih biljaka, po preporuci čuvenog SRPSKOG travara, Jove Mijatovića
18:45 Zdravlje Narodna INDIJSKA medicina otkriva: Evo u KOM položaju treba da SPAVATE kako biste bili zdravi
14:20 Dom i saveti Za ovu BILJKU se nekada verovalo da donosi ČUDA u život i privlači LJUBAV: Kada DOBRO krene obavezno je prosledite drugom!
10:51 Zdravlje Žene, ovo je SPAS, ali ne zaboravite ginekologa: Ova biljka REŠAVA većinu ženskih problema, a raste svuda oko nas!
16:30 Zdravlje U KINESKOJ narodnoj medicini koriste ga za skoro SVE: Ovaj crvenkasti začin UNIŠTAVA bakterije u telu, a pomaže i kod mršavljenja!
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:50 Dom i saveti Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 30. maj: Vaga da se čuva lažnih prijatelja, Devica dobija podršku na poslu