Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Dodaj kao željeni izvor na google pretrazi
Tema: Amanda Bajns
Foto: Profimedia | Profimedia
propala
Nekada velika zvezda, sad luta izgubljeno ulicama: Popularna plavuša sve zabrinula
27.05.2026. 15:02
|
0
Jezivo
Kako možete da je puštate da šeta sama!? Glumicu pustili sa psihijatrije, a njoj gore nego ikad pre!
11.04.2026. 09:57
|
0
Dotakla dno
Glumica je toliko propala da ju je teško gledati: Čak joj ni psihijatri ne mogu pomoći
28.01.2026. 09:42
|
0
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Bila najpopularnija i voljena, a onda joj se sve obilo o glavu: Neprepoznatljiva, ne liči na sebe, šta joj se to desilo?
15.12.2025. 18:27
|
0
Profimedia
Bila je zvezda 2000-tih, a danas niko ne može da je prepozna: Slava je uništila, obilazi psihijatrije, a sada se konačno oglasila
17.11.2025. 10:32
|
0
Kada je istetovirala srce na sred lica, odveli su je pravo na psihijatriju: Zvezdu 2000-ih slava uništila do neprepoznatljivosti!
07.11.2025. 17:25
|
0
Poznata glumica je bila smeštena u psihijatrijsku bolnicu: Danas hoda ulicama slobodno, ali svi misle da se nije izlečila
21.06.2025. 16:05
|
0
Deca su je volela, a sada je se plaše: Težak psihički slom promenio joj je život, srlja iz jedne propasti u drugu
17.04.2025. 10:04
|
0
Profimedia
Devojčice lepile njene postere u sobi, a sad se svi zgražavaju kad je vide: Zbog zavisnosti završila na psihijatriji i dotakla ponor
24.12.2024. 17:30
|
0
Profimedia | Profimedia
Borila se sa porocima, pa završila na psihijatriji: Nekada omiljena tinejdž zvezda živ primer kako slava može da uništi
26.10.2024. 12:10
|
0
JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia | JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Slava je upropastila, lečila se od alkohola i droga, a deca je obožavala: Slavna glumica neprepoznatljiva, svi u šoku
11.08.2024. 20:31
|
1
EPA-EFE/ANTONIO BAT | EPA-EFE/ANTONIO BAT
Bila je u ljubavi sa poznatim reperom, a onda je njeno srce osvojio on? Ovu poznatu damu verio je Nemanja Vico, čekaju prvo dete
11.08.2024. 19:16
|
0
Profimedia | Profimedia
Poznata glumica smeštena u psihijatrijsku bolnicu: Ulicom šetala gola, pričala nepovezano, a onda je otkriveno nešto još jezivije
29.02.2024. 15:14
|
0
Najnovije
Najčitanije
11min
Ne treba vam put oko sveta: Ovo je najbolji način da odmorite mozak, opustite se kako priliči
40min
Doktorka za Mame.rs upozorava na zabrinjavajući trend! Deca sve ranije postaju zavisnici od nikotina
1H
,,Deca su me zadirkivala": Žena godinama krila svoje pravo ime, zove se isto kao princeza uz koju smo odrasli
1H
Najsočniji biftek, kao iz restorana: Oglasio se kuvar i mesar, u ove trikove se kune
2H
,,Lutkica" završila na operacionom stolu: Zvezda čuvene ženske grupe zbog ovoga i dalje trpi bolove
1D
Zamolila sam tatu da mi pričuva ćerku: Kada sam se vratila kući, zanemela sam, evo šta me dočekalo
1D
Ko ne sme da jede mladi kupus? Pune su ga pijace, ali ako imate ove tegobe, bolje ga izbegavajte!
23H
Dnevni horoskop za subotu, 6. jun: Kod Bika je ljubav napeta, Jarcu je posao na klimavim nogama
1D
Georgina na sebi nosi 50.000 evra i prvi put se nije okitila kao seoska mlada: A cipele? E, zbog njih gori internet
1D
Dok mu žena kod kuće čuva četvoro dece, on se ljubi sa drugom! Kažu da se poznati pevač "pustio s lanca"
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
08:40
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
0
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Foto: Printscreen | Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
Relaksacija!
Ne treba vam put oko sveta: Ovo je najbolji način da odmorite mozak, opustite se kako priliči
18:58
|
0
Foto: Printscreen | Printscreen
Dete
Doktorka za Mame.rs upozorava na zabrinjavajući trend! Deca sve ranije postaju zavisnici od nikotina
18:29
|
0
Shutterstock | Lauren Elisabeth / Shutterstock
Ispovest
,,Deca su me zadirkivala": Žena godinama krila svoje pravo ime, zove se isto kao princeza uz koju smo odrasli
18:01
|
0
Shutterstock | Shutterstock
Ukusno!
Najsočniji biftek, kao iz restorana: Oglasio se kuvar i mesar, u ove trikove se kune
17:30
|
0
Foto: Profimedia | Ethan Miller / Getty images / Profimedia
Muka!
,,Lutkica" završila na operacionom stolu: Zvezda čuvene ženske grupe zbog ovoga i dalje trpi bolove
17:02
|
0
Njoj leto već počelo!
Svima je vruće zbog Kajli Džener u mikro bikiniju! Milijarderka se skinula - a obline samo sevaju
16:37
|
0
Vidi sve
Nekada velika zvezda, sad luta izgubljeno ulicama: Popularna plavuša sve zabrinula