08:24 Zdravlje Snizite pritisak za pet minuta: Ruski doktor otkrio šta provereno radi, ova tačka na telu je ključna
08:49 Zdravlje Snizite pritisak za pet minuta: Ruski doktor otkrio šta provereno radi, ova tačka na telu je ključna
08:45 Zdravlje Ruski doktor nas je šokirao: Zbog ovog kuvanog jela koje Srbi obožavaju, stradaju nam srce i krvni sudovi
09:00 Zdravlje Ruski doktor nas je šokirao: Zbog ovog KUVANOG jela koje SRBI obožavaju, strada nam SRCE i skače PRITISAK
11:46 Zdravlje Rešite se NADUTOSTI i ubrzajte METABOLIZAM: Ovo je metoda čuvene RUSKE doktorke za izbacivanje TOKSINA iz tela
17:15 Zdravlje Poznati Ruski lekar UPOZORAVA: Najpopularniji NARODNI lekovi nekad uopšte ne deluju, LUK je PRVI na listi
21:40 Zdravlje Ruski lekar izričit: Samo nekoliko KORAKA vas deli do SAVRŠENE linije, dijete STROGO izbegavajte, ni ne slutite koliko su štetne
21:15 Zdravlje Potrebni su vam sastojci koje imate u kući: Ruski lekari savetuju da ukoliko osećate prehladu, u KORENU sasecite ovim napicima
11:55 Zdravlje Njegova KISELINA razgrađuje SLUZOKOŽU: Ruska doktorka otkrila ko ne sme da JEDE ovo EGZOTIČNO VOĆE
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa
18:23 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da idete kod frizera! Šta je korejska trajna o kojoj žene u Srbiji danima pričaju?
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijardera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu