13:04 Ispovesti Anastasija je radila kao dadilja u Švajcarskoj: "Bila sam šokirana kada sam videla šta sve dopuštaju deci, ovoga kod nas nema"
18:29 Ispovesti Ona radi kao dadilja kod čuvenog milionera: Evo šta sve mora da uradi za ogromnu platu, a šta joj je strogo zabranjeno
20:34 Ispovesti "Smuvala sam ga dok sam mu čuvala decu": Radila kao dadilja, pa odlepila za 20 godina starijim
21:23 Poznati Žena iz teniserove lože postala je prava misterija, ali sve se saznalo? Znate li ko je dadilja dece Novaka Đokovića?
17:20 Ispovesti Potresna priča dadilje milionera: Izgledali su kao savršena porodica, ali istina je bila užasna
17:12 Ispovesti Anastasija je radila kao dadilja u Švajcarskoj: "Bila sam šokirana kada sam videla šta rade s decom, kod nas ovoga nema"
16:03 Porodica Izbegnite prehladu kod vaših mališana: Dadilja tvrdi da će deca biti ređe bolesna ako se pridržavate ova četiri pravila
08:20 Ispovesti Anastasija je radila kao dadilja u Švajcarskoj: "Bila sam šokirana kada sam videla šta sve dopuštaju deci, ovoga kod nas nema"
19:08 Ispovesti Letovi privatnim avionom, obroci koje pripremaju najbolji kuvari: Evo kako je živela dadilja kraljevske porodice sa Bliskog istoka
18:21 Ispovesti Natalija je saznala da njen muž ima ljubavnicu: Jedan detalj na fotografiji otkrio je da je vara i to sa ženom kojoj je najviše verovala
14:32 Poznati Ova reč je strogo zabranjena: Dadilja koju je zaposlila Kejt Midlton ovo nikako ne sme da izgovori
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime