15:53 Poznati Na pola puta do 100-ke: Muž Kortni Kardašijan proslavio 50. rođendan, sve je bilo na mestu osim torte
15:32 Poznati "Nos mi je uništen, jedva dišem!": Ćerka Majkla Džeksona pokazala užasne posledice dugogodišnjeg drogiranja, jezivo je!
15:18 Dom i saveti Rernu treba zagrejati pre pečenja?! Mnogi prave 1 grešku, a ne znaju da je to veoma loše za zdravlje
15:01 Poznati "Srećnija bih bila da sam rodila psa, nego to": Najlepša glumica bila je majka iz pakla, sin joj se brutalno osvećuje za godine agonije!
14:41 Dom i saveti Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Kad čujete šta kažu nutricionisti sve će nam biti jasnije
14:03 Dom i saveti Kako se pere voće? Mnogi ga potapaju u rastvor sode bikarbone, ali to nije zamena za ovu stvar
13:44 Poznati Au, jezivo! Izgoreo je od botoksa! Ljudi napali Breda Pita da se deformisao, a onda je krenulo brutalno čerečenje njegove devojke
13:24 Poznati "Da li treba zvati policiju zbog ovoga!?" Javnost zgrožena šta je Kim Kardašijan dozvolila svojoj ćerci (12) - "ima li ona roditelje?"
13:04 Lepota i Moda Proglašena najlepša žena na svetu: Nauka kaže da je njen božanski izgled najbliži savršenstvu
12:45 Dom i saveti Stručnjaci savetuju: Ovog meseca obavezno stavite providnu foliju na prozore – evo i zbog čega
21:52 Horoskop Novac stiže 14. novembra! Ova 4 horoskopska znaka će napuniti džepove, danas su pravi srećnici!
21:22 Dom i saveti Svekrva mi je dala savršen recept: Pečeno pile na kilogramu soli, ukusnije niste jeli!
20:52 Porodica Za slavu nikako ne primajte ove poklone: Veruje se da mogu izazvati nesreću i porodične svađe!
19:54 Zdravlje U njihovoj porodici svi žive preko 100 godina: Kunu se da je to zbog jela koje Srbi obožavaju!
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za petak 14. novembar: Lav blista od ljubavi, Biku stiže iznenađenje, Blizancima važna vest