17:53 Poznati Sa mužem milijarderom sada čeka i treće dete: Slavna manekenka ponovo trudna, objavila fotografiju koja topi srca
18:37 Poznati "Bogataši koji iznajmljuju ženska tela": Poznatu glumicu žestoko napali nakon što je pokazala svoju ćerku, a onda je usledio odgovor njenog muža
18:00 Poznati Ne znaju koliko sam PLAKALA i Boga molila da preživi: Posle TRI pobačaja Marija Mikić se ponovo porodila, dečaku je dala staro SRPSKO ime
13:20 Horoskop Ukoliko je vaše DETE rođeno u ovom znaku smeši mu se SREĆA, velike su šanse da postane BOGATO
20:35 Ispovesti MAJKA će joj donirati matericu: Ono što je u početku bila samo luda ideja, postaje stvarnost
13:18 Ispovesti Nakon što joj je dečko PREMINUO čekala je TEŠKA odluka: Mlada mama se odlučila da dete da na USVAJANJE uz dirljivu poruku (VIDEO)
10:40 Porodica Zašto se muškarcu cepa MAJICA kada mu se DETE rodi: Ova TRADICIJA traje vekovima, a retko ko zna zašto se zapravo to praktikuje
10:36 Zdravlje Da li je za srce zdravije brzo ili sporo hodanje? Jedna od ovih aktivnosti značajno smanjuje rizik od aritmije
10:05 Horoskop Čeka ih 9 godina sreće i blagostanja: Ova 3 horoskopska znaka živeće kao u bajci, njihovo zlatno vreme dolazi!
09:02 Horoskop Zaslužili ste nagrade: Subota, 19. april je dan kada će 4 horoskopska znaka dobiti ono što dugo očekuju, miljenici su univerzuma
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala
22:05 Horoskop Za njih su godine samo broj, sve dok ima hemije: Četiri astro znaka koji važe za najveće zavodnike