13:00 Poznati "Odstranjena mi je hrskavica u nosu": Nikolina Pišek progovorila o estetskim operacijama, a evo kako je izgledala pre njih (FOTO)
18:45 Poznati Trudnu me je TUKAO, jedva sam PREŽIVELA, ali beba nije: Nakon jezivog događaja, SRPSKA voditeljka je nestala sa malih ekrana, a evo čime se danas bavi
13:25 Poznati ODJEDNOM JE NESTALA SA MALIH EKRANA Irinu ste gledali u jutarnjem programu, a jedna stvar je prelomila da se PRESELI preko okeana!
19:16 Poznati Nataša Aksentijević otvorila dušu: Silne uloge je GUBILA zbog debljine, susretala se s UVREDAMA, pa je odlučila da izgubi 50 kilograma
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije
13:11 Ispovesti "Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!