"Odstranjena mi je hrskavica u nosu": Nikolina Pišek progovorila o estetskim operacijama, a evo kako je izgledala pre njih (FOTO)

Vesti 09.05.2023 13:00 0

Nikolina Pišek na početku karijere izgledala je potpuno drukčije

"Odstranjena mi je hrskavica u nosu": Nikolina Pišek progovorila o estetskim operacijama, a evo kako je izgledala pre njih (FOTO)

Alo

Nikolina Pišek na početku svoje karijere izgledala je dosta drukčije. Kako se pisalo ranije, Nikolina je operisala nos i grudi, a povećala je i usne.

Nikolina već godinama važi za jednu od najljepših žena u Hrvatskoj, ali nije tajna da je izgled doterivala malo i kod estetskih hirurga.

Iako je pre desetak godina više puta operisala nos, a i povećala usne, Pišek nije drastično promenila crte lica, te je neosporno da je i pre intervencija bila veoma lepa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hvala_plasticaru

 

Jednom prilikom govorila je o operaciji nosa zbog koje je imala dosta problema.

- Dogodio se nestručan zahvat koji je rezultirao višestrukim problemima – estetskog i medicinskog karaktera. Sad mogu to da potvrdim – odstranjena mi je hrskavica i nestručno postavljen svod, uzrokovana teška devijacija i vrlo diskutabilan estetski rezultat - rekla je Nikolina tad, a prenosi scena.story.hr.

- Želela bih da istaknem da nakon što je učinjena šteta, mnogo je teže vratiti se na polazišnu poziciju, a kamo li poboljšati sveukupnu sliku. Zato, ukoliko se planirate podvrgnuti nekom zahvatu, razmislite o opcijama, dobro se informišite i otvorite oči pre nego što krenete u akciju - rekla je pre nekoliko godina Nikolina.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading