Atraktivna voditeljka Kristina Iglendža: Ljubav bez prijateljstva ne ide

Vesti 08.07.2023 08:22 0

Zgodna i lepa voditeljka televizije Prva govori o Oskaru popularnosti, poslovnim željama, ali i tipu muškaraca koji može da osvoji.

Kristina Iglendža

Foto: Promo Prva

Kristina je brzo postala miljenica televizijska publike kao obrazovana, ali i veoma atraktivna devojka. Karijeru je počela na televiziji „Košava“, zatim je radila nekoliko emisija na „Hepi“ televiziji, među kojima i rijaliti program, što je vinulo u vrh popularnosti. Potom je ova šarmantna plavuša prešla na TV „Prva“, gde je prvo vodila „Ekskluziv“, a sada nas svakog ponedeljka informiše i zabavlja u popodnevnom programu „150 minuta“. Prošle nedelje je upravo za tu emisiju dobila Oskar popularnosti.

Dobili ste Oskar popularnosti za emisiju. Na šta ste najviše ponosni?

- Drago mi je što su ljudi iz organizacije Oskara popularnosti prepoznali kvalitetan, predan i vredan rad. Ponosna sam na celu ekipu, jer bez njih ovu nagradu ne bih ni osvojila. Moram da dodam i da je emisija „Ekskluziv“ takođe osvojila nagradu Oskar popularnosti.

Kristina Iglendža

Foto: Promo Prva

 

 Koja rubrika emisije vam je najdraža?

- Svaka rubrika nosi svoju draž, bilo da je ozbiljna tema ili neka letnja, laganija. U emisiji „150 minuta“ cilj su nam što različitije, aktuelne teme koje program čini bogatijim i približnijim gledaocima različitih karaktera, interesovanja i životne dobi.

Imate li neki ritual pre početka emisije?

- Ritual je da ekipa i ja pred početak emisije napravimo dobru atmosferu, da se smejemo, šalimo. Ta pozitivna energija pred početak uključenja uživo se onda prenosi u emisiju, a samim tim i na naše gledaoce.

Koji profesionalni savet pamtite i primenjujete?

- Više od decenije sam u ovom poslu, pa sam mnogo naučila i još uvek učim, usavršavam se stalno. Ali iskustvo mi govori da treba da budem to što jesam, prirodna i jednostavna, jer to naši gledaoci prepoznaju i cene.

Kristina Iglendža

Foto: Promo Prva

 

Koji gost je ostavio najjači utisak na vas?

- Nije floskula, ali svaki gost ima poseban značaj i svaka tema o kojoj razgovaram s njima je za mene najjači utisak. Pred svaki razgovor koji vodim u studiju se dobro pripremim, jer mi je to izuzetno važno za tok razgovora sa sagovornikom. I isto pristupam sagovorniku, bilo da je poznata ličnost ili ne, važno je samo ono o čemu ćemo razgovarati. Moj cilj je da gost iz studija izađe zadovoljan i da poželi da se ponovo vrati.

Koga biste voleli da ugostite u emisiji, a niste imali priliku?

- Volela bih da ugostim Emira Kusturicu, Radeta Šerbedžiju, Zdravka Čolića… Iz dana u dan tom spisku dodajem nova imena. A što se prva tri imena tiče vredno radim na tome da ispunim svoj plan, jer tamo gde vam je energija, tamo vam je i fokus.

Vodili ste različite televizijske formate, bavili se modelingom, nedavno glumili u jednom spotu. U čemu biste još voleli da se oprobate?

- Svestrana sam po prirodi, pa mi modeling i gluma donose neke drugačije perspektive. Ipak, novinarstvo je ono što je moja prva ljubav i strast. Volela bih da poznate ličnosti predstavim publici na neki drugačiji način, da zavirimo u njihov dan, u planove, da budemo svedoci nekih novih dostignuća.

Šta uradite za 150 minuta kada ne radite?

- Stanovišta sam da je u zdravom telu, zdrav duh, pa za 150 minuta mogu da uradim dobar trening koji mi prija i daje neverovatnu energiju.

Kristina Iglendža

Foto: Promo Prva

 

Koju svoju osobinu volite, a koju biste promenili?

- Ništa ne bih menjala kod sebe. Biti svoj i ono što jesi je najbolje. Vrlina može da bude to što prihvatim sebe i što radim na sebi kontinuirano, a što se mana tiče, podnošljive su i držim ih u balansu (smeh).

Kakav muškarac može da osvoji vaše srce?

- Inteligentan, stabilan, duhovan, iskren… To je onaj muškarac koji će biti druga polovina mene, s kojim ću se zajedno usavršavati. Onaj koji će mi biti podrška, kao i ja njemu i sa kojim ću biti pravi prijatelji. Jer, ljubav bez prijateljstva ne ide.

Radite stresan posao. Kako se opuštate?

- Posao ne smatram stresnim, jer radim ono što volim. Posao koji volite ne doživljavate kao posao, već kao hobi koji odlično poznajete i radujete mu se svakodnevno. Naravno da moramo da odmaramo i da uživamo, a ja to radim uz porodicu, prijatelje i sa kućnim ljubimcem Brunom. Vreme sa njima me opušta i daje pozitivnu energiju.

Koji je vaš životni moto?

- Imam ih dva. Prvi životni moto kojim se vodim je „Kako zračiš tako i privlačiš“, a drugi „Ono što daješ, to ti se i vraća“. Zato je moj savet svima: Dajte ljubav i pozitivnu energiju, jer to će vam se na kraju u životu i vratiti.

 

Komentari (0)
Loading