13:28 Poznati Najzgodnija penzionerka na svetu u crvenim tangama: Kao izvajana je, a sada lumpuje na Ibici!
15:51 Lepota i Moda Dve najlepše žene na svetu prošetale crvenim tepihom u Kanu: Koja bolje izgleda, vi birate — Alesandra Ambrozio ili Irina Šajk?
18:28 Lepota i Moda "Zaboravila je da obuče pantalone, neko bi trebao da joj kaže": Slavnu manekenku napali zbog stajlinga, tvrde da se naružila, šta vi mislite?
13:04 Poznati Sa 11 godina je imala prvu plastičnu operaciju: Stare fotke Alesandre Ambrozio zgrozile fanove, pitaju se kako je uopšte postala supermodel
16:58 Poznati Dubok dekolte i šlic: Alesandra Ambrozio zapalila Milano provokativnim izdanjem, sve oči bile uprte u nju
16:43 Poznati Mnogi je prozivali da ima celulit, ali ih je sve demantovala: Njene slike sa plaže su oduševile, iako ima 42 godine i dvoje dece
19:00 Lepota i Moda Smela i energična narandžasta boja će obeležiti ovo leto: Alesandra Ambrozio i Deniz Ričards je obožavaju, kojoj bolje stoji?
12:53 Poznati Ćerka Alesandre Ambrozio očarala svet: Ima samo 14 godina, a mnogi tvrde da je lepša od MAJKE
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac