19:56 Ispovesti "Rodiću dete samo ako me partner godišnje zasipa novcem": Objavila spisak zahteva, pa razbesnela većinu očeva
14:00 Poznati "Smatraju da sam žrtva jer ne mogu da imam decu": Selena Gomez nikad žešće odbrusila onima koji je žale
20:28 Ispovesti "Žene ne smeju da naprave grešku kao ja": Očajnički sam želela dete, prišla sam mu i tražila broj
21:35 Poznati Najlakša odluka koju je ikad donela: Eva Mendes progovorila o majčinstvu, evo šta je poručila ženama
15:58 Poznati Pokazala da nije ništa drugačija od drugih majki: Kortni Kardašijan podelila do sad neviđene fotke sina
15:35 Porodica Roditeljstvo je najteži zadatak na svetu: Stručnjakinja Tina otkriva kojih pet osobina poseduje dobra majka
18:35 Poznati "Zašto nas jutros ne odvedeš u školu?": Kejt Midlton otkrila zbog čega se najviše oseća krivom, plaši se da je pogrešila kao majka
18:00 Ispovesti Drage moje, majčinstvo je robija: Ispovest ove žene potresla je Balkan - "Muškarcima život ostaje isti, ali se nama menja iz korena"
20:52 Poznati I ona ume da pošalje sina na utakmicu u pogrešnom dresu: Majčinstvo je naučilo Hilari Daf da se nosi sa neuspehom
11:29 Porodica Nataša je ostavila BEBU staru pet dana kući, pa požurila u IZLAZAK: "Jedva sam čekala da se zabavim"
15:40 Ispovesti "Imam 36 godina i još uvek nisam MAJKA": Ana iz Zrenjanina trpi ogroman pritisak društva i porodice, sada je prvi put rekla kako se zaista oseća
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli